Vierailija

Siis meillä on Volvossa takavyöt senverran lyhkäiset, että turvakaukaloa ei saa oikein asennettua. Auto-ilvekseltä sanoivat, että Volvolla ei ole pidempiä vöitä saatavilla. Helsingissä kuulemma on joku liike/korjaamo/joku muu jutska, jossa noita pidennyksiä tehdään tai vaihdetaan se koko heevatin vyö...Apua siis tarvitsen siihen firman löytämiseen. Googlesta jo etsin vaikka millä hakusanoilla,mutta...Tuli tästä vähän sekava selitys,mutta yrittäkääpä itse parin tunnin yöunen jälkeen :)

Kommentit (6)

Onko siinä ehkä kaksikin tapaa kiinnittää? On nimittäin olemasssa malleja, joissa vyön lantio-osa ei mene kaukalon päältä vaan koloista sen " alta" .Saatko kaukalon paikalleen kun keikautat/kallistat sitä selkänojaan päin vetäessäsi vyötä kaukalon selkäpuolen ympäri?

Meillä on ollut Maxi Cosi Citi-kaukalo käytössä ja sen olen saanut tähän mennessä kaikkiin autoihin, myös eri ikäisiin Volvoihin ja todella lyhyisiin vöihin. Oma auto on vm2000 Mondeo eikä siinäkään mitkään pitkät vyöt ole, kaukaloa kallistin aina kiinnittäessä. Sen uloimman kohdan yli kun pääset, vyö yleensä riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Turvavyön vaihto

Turvavyön hihnan vaihto maksaa 75 eur, en tiedä mitä kaukalo maksaa, mutta uskoisin että enemmän. Turvavyö Oy Helsingissä palvelee hihnojen vaihdossa ja jatkolukkoja myyden, nekin edullisia. Ja hyvä/asiantunteva palvelu. Kannattaa soittaa!

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat