Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Suunnitellaan miehen kanssa kahden keskisitä matkaa ja miestä kovin kiinnostaisi New York. Viikkoa en suostu lapsista erossa olemaan joten 4 vrk on ehdoton maksimi.Ilmeisesti kyseessä on myös todella kallis kaupunki. Hotellit maksavat maltaita vaikkeivät olisikaan laadulla pilattuja. Myös syöminen ravintoloissa ei ole halvimmasta päästä. Onko näin? Olisiko moinen reissu ns. rahojen tuhlausta? Olisiko kannattavampaa lähteä myöhemmin, kun pystyy olemaan paikan päällä pidempään?YT:tiedoista kiitollinen

Kommentit (8)

Kyllä mulle 4 päivääkin riittäis. Rakastan tuota kaupunkia :)

Kallis se on jos menee kalliisiin paikkoihin ;)

Halvemmalla pärjää siis, riippuu missä on yötä, mitä syö, missä käy, missä shoppailee jne.Ajateltiin tosiaan itse varata netistä hotelli ja kytätä esim. hullujen päivien lentoja, jos siellä sattuisi olemaan New York. Joten vinkkisi oli tervetullut!Lisää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ekaa kertaa tosiaan oltaisiin menossa ja siksi juuri epäilyttää niin aikaero kuin kaupungin koko....Neljä päivää on aika lyhyt aika..., mutta... :)


Ettikää hotelli jostain Lower East Siden kulmilta ja ruokapaikkoja riittää niin paljon eritasoisia että ei pitäis syömisenkään olla ongelma. Nyc on ihanaaaaaaa!!!!!!!!!

Vierailija:

Lainaus:
Ei me hirveästi haluttaisi laadusta tinkiä. Meinaan, että ihan hotellia ajattelimme joka suht säädyllisessä kunnossa. Mitään luksusta ei tietty tarvitse olla.Ekaa kertaa tosiaan oltaisiin menossa ja siksi juuri epäilyttää niin aikaero kuin kaupungin koko....Neljä päivää on aika lyhyt aika..., mutta... :)


Tarjouslennot ovat usein vaihtolentoja, eivät suoria, mutta senkin kestää yllättävän hyvin.Manhattanin ja siellä liikkumisen sisäistää kuitenkin nopeasti, vaikka onkin iso ja kaikkea on ja paljon. Ostakaa ehdottomasti kartta etukäteen ja funtsikaa mitkä on sellasia must-juttuja joissa haluatte ehdottomasti käydä ja merkatkaa ne valmiiksi karttaan. Näin mestat tulee jo vähän etukäteenkin tutuiksi ja alatte muistamaan missä päin oli mitäkin.Kannattaa tehdä sellanen karkea suunnitelma, josta ei tietenkään orjallisesti pidä pitää kiinni, vaan spontaanisuudelle pitää jäädä tilaa myös! Mutta mun mielestä on hyvä vähän jo etukäteenkin tutustua paikkoihin, jotta on joku käsitys missä mikäkin sijaitsee.Busseihin ei käy muu kuin tasaraha! Metrot kulkee hyvin, samoin taksi. Taksia bongatessa kandee miettiä kummalla puolella katua seisoo, jottei lähde turhaan eka väärään suuntaan. Siellä kun ei heti pääse välttämättä kääntymään.Luottokortti kannattaa olla käteisen lisäksi.Nykiläiset on ystävällisiä, kohteliaita ja avuliaita, päinvastoin mitä yleisesti väitetään.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat