Vierailija

Haluaisimme pyytää kummiksi miehen mukavaa siskoa. Hän on kuitenkin naimisissa tosi kummallisen miehen kanssa, mies on sovinisti, naiivi, lapsellinen ja itsekeskeinen. Voiko avioparista pyytää kummiksi vain toista? Pitäisikö vaan kestää kummallisen miehen kummius?

Kommentit (4)

Omilla lapsilla kummeina hyvät ystävät, eivät heidän aviopuolisonsa. Emme halunneet silloin pyytää tuollaiseen velvollisuuteen meille melko vieraita ihmisiä. Myöhemmin olemme tutustuneet paremmin, mutten usko, että puolisot ovat katkeria, etteivät ole kummeina.

Meillä on pariskunnista vain toiset puoliskot lapsemme kummeina, yht. kaksi. Ei sille ainakaan mitään kirkollista estettä ole eikä meillä tullut närää puolisoidenkaan tahoilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voihan sitä ajatella ihan niinkin pitkälle, että jos miehesi siskolle ja tämän miehelle tulee joskus ero, ei sitten tule niinkään hankalia tilanteita yhteisen kummilapsen takia. :) No, vähän kaukaa haettua, myönnän.Mutta siis mielestäni ei ole mikään pakko pyytää pariskunnan molempia puolia, erityisesti jos vain toinen on teille läheisempi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat