Vierailija

valmistuin aikoinaan hoitsuksi ja tein sitä duunia sellaset 5v kunnes perustimme perheen ja nyt ollut lasten kanssa kotona reilu 4v ja töihin lähtö alkais olla edesä kun kuopuskin täyttää pian 3v. Hoitaisin heitä mielelläni kotona vieläkin mutta ei me pelkällä lapsilisällä ja miehen palkalla pärjättäis kun on tota asuntolainaakin muun lisäks.

Hoitsuksi en millään haluais palata ainakaan jos työolosuhteet ja ilmapiirit olis samaa skeidaa eli akat toistensa kimpussa ja työ pätkätyötä kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Ei kiitti,mun voimat ei kestä sitä sontaa enää. Täyspäiväseks pelkäx opiskelijaks ei oo varaa ryhtyä enkä oikeastaan edes tiedä mitä haluaisin opiskella.

Mitä aloja voi opiskella oppisopimuksella? kiinnostusta ja taitoa olis sellasiin aloihin mitkä vaatii väri-ja tyylisilmää tai sitten vaikka kätilön työ tai joku muu missä sais olla vauvojen ja niiden asioiden kans tekemisissä.

On meinaan aika tuskaset ja ahdistavat olotilat päällä kun en 30v akka tiiä mitä tahtosin tehdä eikä henkinen kantti jaksa niellä enää mitä vaan.

Kommentit (4)


Meinasin ehdottaa sua ottamaan yhteyttä työvoimatoimistoon ja varaamaan ajan ammatinvalintapsykologille ja/tai urasuunnittelijalle. Sieltä voisi saada ideoita ja tietoja.terveisin eräs, joka pohtii kans, että mitä työkseen tekisi

aika raskastahan sekin on kun kotona koko ajan ja palkka huono. Mut eipä tietty menis maximipäivähoitomaksuja sit meillä ja saisin olla oman itteni rva:) ja yksityisenä voin vaikuttaa työaikoihinkin ja palkkaanikin kuulema. Olenkin asian tiimoilta soitellu jo alueen yksityisten hoitsujen ohjaajalle ja ne sit tulis tekeen tupatarkastuksen että kotimme on turvallinen ym lapsille, kakshan mä niitä hoitolapsia ottasin. Mitenhän ne lomat menee, niihinkin kun kuulema saa itte vaikuttaa ihan erilailla kun yksityinen on?

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat