Vierailija

Elikä kaksi aikuista ja puolitoista vuotias lapsi. (vauva on rinta ruokinnassa joten siihen ei rahaa kulu)Mitä ostan ja mistä?

Kommentit (12)

Omatekoista Italianpata tyyppistä ruokaa.

Eikä hintaa tullut montaa euroa. Porkkanoita, kesäkurpitsaa, jauhelihaa, tomaattimurskaa ja rakettisapghettia.

Iso kattila ja riittää hyvin viel keskiviikkona, vaikka tiukkaa ei olekkaan niin ei joka päivä tarvii ruokaa miettiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuohan on jo iso summa, sillä saa ihan terveellistä ja hyvää ruokaa. meitä on 4h ja mulla menee viikossa n70e ruokaan rahaa, sinä on vaipat pesuaineet yms.

Halpoja ruokia:

- jauheliha ja makaroni (myös laatikkona)

- peruna

- lenkki (ei HK:n sinistä vaan kaikista halvinta)

- broilerisuikaleet ja -koivet

ostat mistä vaan tavallisesta ruokakaupasta. Ei eineksiä vaan perusruokia, perunaa, jauhelihaa, makaroonia, broilerisuikaleita esimerkiksi. Kaali on halpaa ja siitä saa monen päivän ruuan. Leipääkin saa tuolla rahalla ja vaikka halpoja omppuja tai mandariineja että vitamiinitkin tulee mukana. Meidän perhe (2 aikuista, 1-vuotias lapsi) käyttää aina viikossa vain 50 euroa, eikä se ole mitenkään liian vähän. Siitä kun vähän vielä nipistää niin jää tuo 40.

ei ollenkaan mahdotonta. ostat esim pussillisen herneitä (60 senttiä) ja paketin sianlihasuikaleita tai sikanautajauhelihaa (1,50 - 2 euroa) sekä sipulin. pari litraa vettä saa kotona hanasta. kun laitat ne ja vähän suolaa ja pippuria kattilaan kotona ja keität puolitoista tuntia sinulla on herkullinen pääruoka eli hernekeitto pariksi-kolmeksi päiväksi. Toinen parin päivän pääruoka tulee kun ostat pussillisen perunoita (n 1 euron) ja jauhelihaa. (n 2 euroa) sekä kananmunia (2 euroa) ja maitoa (79 senttiä) viipaloit perunat, ja teet jauhelihaperunalaatikon munamaitoon - jos kotona on lihalientä voit jatkaa munamaidon lientä sillä, muussa tapauksessa löytyy varmaan pippuria ja suolaa. Syötte sitäkin muutaman päivän. n 50 sentillä saat kilon porkkanoita joista teet raastetta lisukkeeksi joka päivä. Tämän jälkeen ruoaksi kalasoppaa: toinen perunapaketti, pala pakasteseitä (1,60e), sipulia ja pari niistä porkkanoista joita ei vielä ole raastettu. Rahaa jää ostaa vielä reikäleipää ja edamjuustoakin särpimeksi. Osta myös 4-viljan puurohiutalepaketti. Maksaa pari euroa ja siitä riittää aamiaisia koko viikoksi. Voi olla että riittää kahviakin.Älä osta jugurttia tai kermaa tai pullaa tai paahtoleipää tai mitään sellaista. Aikuisten kesken ei onneksi ole vaikea ymmärtää että nyt ei syödä herkkuja.

Perjantainahan tulee lapsilisätkin?Tein itse juuri eilen jättikattilallisen soppaa, johon tuli kilo naudanjauhelihaa (tarjouksessa 5 euroa), noin pari kiloa perunaa (3 euroa) ja 4 pussia keittojuureksia (2 euroa). Eli kymppi. Sitä me syödään vielä keskiviikkonakin.Torstaille meillä on mannapuuroa, kiisseliaineet löytyy pakastekaapista. Maitoa pitää ostaa purkki/päivä meniskö 3 euroa.Lisäksi ostan tänään leipää, menee näkkäriin ja ruisleipään ja margariiniin ehkä 6 euroa.Meni vasta 19 euroa, elikkäs jos et tarvitse vaippoja, ei hätiä mitiä, osta vielä paketti kananmunia, halpa lenkki (tulee hätävaralle munakas) ja leipälle kurkkua ja lauantaimakkaraa. Jää vielä ylikin kahvipakettiin.Ja perunavelli on muuten tosi halpaa ruokaa.

hätätapauksessa 100 euroa kahdeksi viikoksi viisi henkisen perheen ruokiin niin luulisi tuonkin summan teille riittävän. Tuolla satasella on syöty kuitenkin monipuolista ja tasapainoista ruokaa tuoreine kasviksineen ym.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat