Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ajattelin ostaa ko. lasit 2 kk ja 1v8kk lapsilleni. Oletteko olleet tyytyväisiä? Hyviä ja huonoja puolia?

Sivut

Kommentit (22)

Tilasin juuri eilen BabyBanzeja ja KidsBanzeja (musta, sininen, punainen, turkoosi ja lime) yritykselleni Lastentarvike Aurinkoiselle. Toimitus on luvattu ensi viikolla. Nettisivut ovat valitettavasti vielä työnalla, koska toiminimi on vasta rekisteröity, mutta ennakkovarauksia laseista ja väreistä voi jättää sähköpostiini eija.palo@kolumbus.fi . Lasien hinta ennakkolaskulla (sähköpostiin) 24 euroa + todelliset postikulut.

Nyt on 6 kk vanha poikamme ainakin mielellään pitänyt päässä aurinkoisilla ilmoilla sekä autossa & rattaissa. Naureskelee vaan, kun nuo päähän pistää.

Meillä on baby banzit ja hyvin mahtuu, vaikka on isompi päinen kaveri kyseessä.t. Kaisastiina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pysyy hyvin lapsen päässä ja on kivan näköiset. Meidän 1-vuotias käyttää vielä Babybanzeja, jotka ovat malliltaan sopivat hänen kasvoihin, mutta niskan taakse tulevan lenkin tarranauhassa alkaa loppua säätövara kesken ja nauha alkaa olla aika napakka, vaikka pojan päänympärys on kyllä ihan normaalimittainen. Ostoslistalla on kuitenkin samat prillit suurempina, niin tyytyväinen olen niihin ollut.

Meillä on baby banzit, ostettiin viime kesänä kun tyttö oli n.9kk, tykkäsi pitää niitä varsinkin autossa mut monesti kyllä vaan repi ne pois. Nyt ikää on 1½v, päänympärys on 46cm (en tiedä onko se sitten iso vai pieni??) ja säätövaraa on vieläkin. Edelleenkin nappaa lasit pois päästä jos sisällä kokeilee mut ulkona suostuu pitämään. Meillä on limenvihreät lasit, ihanan pirteät!Meillä siis tuo pienempi koko menee varmaan tämän kesänkin, syksyllä tyttö täyttää 2

Meillä siis 9kk tykkää kanssa kovasti ja hyvin antaa olla päässä, ainostaan ekalla käyttökerralla koitti ottaa pois.Päänympärys tytöllä on nyt noin 45cm ja tarranauhassa paljon varaa vielä jälellä ja siis baby banzit meillä. Ja violettina löytyy meidän lasit :) Lastentarvikkeessa (Oulu) oli ainakin tuota baby mallia violetteja, vihreitä, punasia ja olikohan se neljäs väri sininen. Ja kuten joku jo sanoi hinta 24,90e.1v2kk ikäiselle pojalle ostin kidz banzit ihan sen takia, että pienempien laseissa ei kiristys riittänyt pipon päälle. Muuten hyvät, mutta ovat kuitenkin sen verran isot vielä että painavat vähän nenänvartta, joten odotellaan vielä vähän aikaa. Lastentarvikkeessa sanoivat että kidz banzit on tarkoitettu 2-5 vuotiaille, mutta 1,5v on se raja yleensä.Väreistä ainakin isompien laseja oli mustia ja punaisia, pienempää kokoa taas ainakin vihreitä ja violetteja. Ja hinta siis 24,90.

Ostin 10 kk ikäiselle tyttärelleni Baby Bantsit. Malli on mielstäni sellainen, että linssit tulevat tosi lähelle silmää. Mietinkin, mahtavatko ripset mahtua kunnolla räpsymään lasien takana.. Tyttö ei kyllä itse moiti laseja.

onko teidän 1-vuotiaalla ollu baby banzit vai kids banzit. mietin vaan sitä kiristysjuttua, että kun meidän neiti täyttää heinäkuussa vuoden, että mahtaakohan kiristys baby banzeissa riittää kesän loppuun saakka.lastentarvikkeessa ainakin oli näitä banzeja ja eikös netistä joiltain sivuilta löydy.

Minäkin ostin meidän tuolloin reilulle 2 vuotiaalle kidz banzit ja ei niitäkään suostunut pitämään heteäkään päässä (ei tavallisakaan suostu).Puistossa innostuin noista juuri, koska heidän lapsensa eivät olleet suostuneet pitämään tavallisia aurinkolaseja ja noita banzeja suostuivat.Periaatteessa ne pysyvät hyvin päässä - mutta halutessaan lapsi saan ne helposti pois :( ja noissa kdz banzeissa ainakin säätövara on mielestäni todella hyvä.

ostin vajaa 1-vuotiaalleni babybanzit eikä niiden käyttö onnistunut koko kesänä. Lapsi itki aina ne päässään.Sinulle joka mietit kokoa: lapseni on nyt puolitoista eikä kaikkein pienipäisempiä ja vauvalasit mahtuivat hänelle yhä. (Ja hän inhosi niitä yhä).

Meillä tytöllä 1v on lasit ja olen ollut tosi tyytyväinen, tyttö myös. Kannattaa laittaa lasit päähän siloin kun aurinko paistaa suoraan silmiin. Lapsi tottuu näin paremmin laseihin. Tosin meillä niitä voitaisiin pitää vaikka sisällä. No nämä on niitä muksukohtaisia asioita, toisilla onnistuu toisilla ei...Meillä' on tyttö 02/05 ja käytössä baby kokoiset lasit. Uskon, että sopivat teillekkin. Myyjä ainakin sanoi isomman koon menevän jo liian isoksi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat