Vierailija

Meidtä on kutsuttu kaverin häihin kesällä, jolloin lapsemme on 11kk ikäinen. Mies haluaisi lähteä sinne ilman lasta, kun tarjolla on viinaa ja muutenkin aamuyöhön kestävää juhlintaa. Minä taas haluaisin mennä sinne perheenä ja lähteä joskus puolen yön aikaan pois. Matkaa on sen verran, että joudumme lähtemään hääpäivän aamuna joskus klo 10 ja olisimme kotona seuraavana päivänä iltapäivällä. Yksi yö on pakko olla pois. Tuntuu oudolta mennä ilman lasta, kun häntä ei ole mitenkään kielletty tuomasta mukana. Onkohan meilläkään sitten loppujen lopuksi kivaa juhlissa, jos kuitenkin ikävöi lasta koko ajan?Lapselle olisi hoitaja, se ei ole ongelma. Mitä mieltä ootte? Ootteko olleet vastaavassa tilanteessa?

Kommentit (4)

me ollaan aina menty lasten kanssa, ja onneksi en ole koskaan ollut häissä, johon lapset ei olisim tervetulleita, niin ei ole tarvinnut jäädä pois.

ja sinä jo vuoden vanhan lapsen äitinä kokeilla olemaan 1,5 vuorokautta erossa hänestä. Tai sitten todella teette niin, että sinä ja lapsi lähdette alkuillasta miehen jäädessä juhlimaan, jos se vaan tuntuu ok -ratkaisulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttö oli 10½kk ja jäi mummolaan ensimmäistä kertaa yöksi. Oltiin poissa n. vuorokausi pikkasen reilu. Ihan hyvin meni. Ikävä tosin oli,mutta olipa kyllä mukava miehen kanssa ihan kaksistaan lähteä ja nauttia juhlista. Itsekkin mietin monta kertaa mitenpäin tehdä. Lapsia ei siis oltu kielletty tuomasta noihinkaan häihin. Juhlat jatkuivat kuitenkin myöhään yöhön ja me yövyttiin hääpaikalla.

Pari kertaa oli aikaisemmin ollut mummolassa 1-3 tunia hoidossa,ja mummia muuten näki/näkee vähintään kerran viikossa.

Lähteminen minusta oli ainakin vaikeinta,juhlissa oli silti mukavaa enkä lasta koko aikaa miettinyt:).

pikkulomalle miehen kanssa kahden. Vuoden vanha kyllä pärjää hoitajalla, ja joskus sitä vaan on oltava ekan kerran erossa lapsesta. Mutta jos tuntuu pahalta, niin entäs että menisitte kolmisin ja sinä ja lapsi lähtisitte aiemmin juhlista majapaikkaanne, jos hääpaikkakunnalla on kuitenkin pakko olla yötä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat