Vierailija

Onko normaalia, että joka yö pitää pissalla käydä, joskus jopa 2 krt.

Sivut

Kommentit (25)

Kerran yössä ,mut ei joka yö. Jos on illalla lopottanu maitoa paljon, niin sillon käy. Pissavahinkoja tullu ehkä n 2 vaipan poisjäämisen jälkeen.

Jos joka yö herää pissalle, ei lapsi ole yökuiva. Joskus voi tietenkin tulla hätä jos on illalla liikaa juonut. Mutta joka yö pissalla ramppaaminen ei ole normaalia.Eli meillä ei käydä öisin pissalla kuin aniharvoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan muutaman kerran lapsi on herännyt potalle yöllä. Pissavahinkoja tulee noin kerran viikossa, mutta tulkoon. Patjat ja muut on hyvin suojattu, joten voin ihan hyvin pestä lakanoita.

2,5-vuotias käy 0-1 kertaa yössä. Ei riipu siitä kuinka paljon on juonut, mutta jos ei käy juuri ennen nukkumaan menoa pissalla, niin varmasti tulee yöllä pissahätä.

itse olen huomannut että jos saan kylmää peffan alueelle niin jo vain saa hypätä vessassa useammin. Seuratkaapa onko teidän lapsilla näin

Ei tule vahinkojakaan vaikka paljon juokin päivän aikana eikä juomista rajoiteta iltaisin !No ehkä teillä on vain niin herkkäuninen että herää pieneenkin pissahätään ?Tai sitten tunnistaa unissaan pissahädän ja käy pissalla ?

ja ikinä ei ole tarvinnut käydä yöllä vessassa. Kerran taisi toinen joskus nelivuotiaana pissata unissaan sänkyyn, mutta muita vahinkoja ei ole sattunut.

Itsekin saatan joskus herätä pissahätään ja menen toki vessaan vaikka on yö. Ja eikö ole hyvä, että lapsi herää pissahätään eikä pissi nukkuessa sänkyyn.

Meillä 3- vuotias ei herää pissalle öisin, eikä pissaa sänkyyn. Yöunet sellaista 12 tunnin luokkaa, eikä aamullakaan tunnu olevan kiire pissalle, pitää oikein hätyytellä että menehän jo käymään pissalla. Yleensä pissaa tulee kuitenkin melkein puoli potallista, joten taitaa vaan olla iso rakko ja hyvä pidätyskyky. =)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat