Seuraa 

Kuinka teidän noin yhdeksän kuiset jaksavat keskittyä? Tai onko kellään lasta, joka ei jaksa esimerkiksi keskittyä muskarissa puolta tuntia laulamaan ja leikkimään, vaan pyyhältää tutkimassa jumppasalia kauhealla vauhdilla?Mietin vaan onko se kuinka yleistä. Vai onko meidän tyttö ainoa... meidän ryhmässä kaikki muut lapset (alle 1v) jaksavat varsin hyvin olla leikeissä ja lauluissa mukana.Ei kai tällainen " keskittymiskyvyttömyys" ole viite ADHD:sta?

Kommentit (3)

joka iloitsee liikkumisesta. Älä ota suorituspaineita muista! Kokeile vaikka vanhempain- vauvajumppaa, jos jotain ohjattua kaipaat. Anna vauvasi omaan tahtiin kehittyä ja iloitse hänen kanssa uusista taidoista. Meillä esikoinen oli enemmän laulupapereista kuin itse lauluista kiinnostunut ja kun oppi kävelemään niin viesti oli selvä- haalari käteen ja ulkooven luokse.Siihen loppui meidän muskkarit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei kai yhdenkään vauvan tarvitse osata keskittyä puolta tuntia johonkin! Meillä ei vielä kaksivuotiaskaan jaksa tuota aikaa muskaria (kun on kyse muusta, esim. imuroimisesta tai rakentelusta, kykyä kyllä löytyy kummasti). Joten äläpä huoli ja nauti pikku viuhtojasta! Ihmettelen välillä näiden muskarinpitäjien pedagogisia taitoja, kun näyttävät vaativan monesti tosiaan aivan liian pitkiä aikoja paikallaanpysymistä aivan pikkuisilta. Ehkä tahtovat antaa äideille kunnon vastiketta rahoista tai siitä, että joku on vaivutunut paikalle. Siksipä on ihan luonnollista, että vauvamuskareissa liikehdintä ja ääntely on melko eläväistä, ihan sen perusmusisoinnin ulkopuolellakin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat