Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minulla on ennestään yksi kummityttö ja nyt sain kummipojan. Onko mitään sellasta, jota vois pojalle alkaa keräämään? En osaa ite miettiä kun on neljä tyttöä ja poikaa ei

Kommentit (4)

Tietenkin voisi kysyä lapsen vanhemmiltakin mielipidettä, mut olis kiva kun olis jo valmiina jotain ehdotuksia.

Noi muumijutut vois olla ihan kivat ja niitähän tulee koko ajan lisääkin.

Raha jotenkin tuntuu kaukaiselta ja lapsi ei ite sitä tajua vielä moneen vuoteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Astioita?Meillä on tyttö ja poika, poika nyt 3v. Molemmat ovat saaneet Arabian Muumi-astioita vauvasta asti, eihän ne ristiäisissä niistä vielä ymmärtäneet, mutta nt ovat pop! Yksi puurokulho vasta mennyt rikki, ja kuitenkin ovat jokapäiväisessä käytössä, lautaset, mukit ja puurokupit. Nyt saivat Hackmanin Muumi-aterimet, ja kovasti olivat mieleen, muilla eivät suostuisi enää syömään.Ja äitikin juo mielellään Muumi-mukista = )

Tietysti riippu vanhemmistakin, kannattaa kysyä! Meillä lapset saa jonkun verran rahaa, osa niistä on talletettu lasten tileille, osalla taas ostettu lapsille sängyt ym. Leluja tietty tulee, mutta aina vain nuo Muumi-astiat sykähdyttävät eniten, sekä lapsia että vanhempia. Ne kun eivät ole mitään turhanpäiväistä roinaa ja kaapissa pyöriteltävää ja kestäviä käyttöesineitä. Ja jokaikisen kipon lapset muistaa, että kuka toi! Minusta jonkun aikuisten astiaston kerääminen lapsen 15v päästä tapahtuvaa omaan kotiin muuttoa varten on jollain tavalla huono juttu, muoti ja maku muuttuu, eikä siitä astiastosta varastossa ole lapselle iloa silloin lapsuusaikana. Joten kannattaa kerätä jotain, joka lapselle ja vanhemmille myös on mieleen. Ne vanhemmathan niitä kotonaan pyörittelevät :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat