Vierailija

Elokuvissa rakastelun jälkeen jäädään lepäämään toisen kainaloon tai aletaan nukkumaan. Äh.. eikö valuva sperma ja " paha" maku suussa ja haju käsissä haittaa? Meillä ainakin mennään pesulle ennen nukkumaanmenoa (siis jo on nukkumaanmenoaika). Epäromanttista??

Kommentit (17)

mennään pesulle heti joka kerta...En usko että yhtään kertaa on jäänyt väliin! Tai onpas, silloin kun ollaan humalassa ja simahdetaan kesken kaiken =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ei me ainakaan jakseta pesulle raahautua kesken yön...

Maataan vaan sängyssä toistemme kainalossa.

mitä mieltä muuten seksistä raskauden aikana?

Minusta se on ihanaa, eikä mies liiemmin valita, mitä nyt aluksi oli

huolissaan vauvasta, mutta rauhoittunut nykyään.

Minusta tuntuu, että seksi parempaa raskauden aikana kuin ennen.Marva

Kyllä meillä peseydytään heti seksin jälkeen riippumatta siitä mennäänkö heti nukkumaan vai jäädäänkö vielä esim. telkkaa katsomaan. Mun mieheltäni tulee ainakin 5 litraa spermaa kerralla, se kyllä valuu pihalle vaikka päälläni seisoisin. Ei kiva! Eli siis alapesu ainakin on tarpeen seksin jälkeen.

Jos päiväpiapanon esim takaapäin otan niin muija istahtaa pytylle ja itse kuivaan kyrpäni vessapaperilla. Illallla annetaan sperman valua ulos lakanoille ja kädet haisevat ille haisevat. Ihmettelempä kun naapuristaa kuuluu välillä ensin 15 sek suihkua ja sitten ihan pienen ajan jälkeen taas sama. Eli ensin nainen ja sitten mies. Meillä taas on niin etää muijan pillusta tippuu spermat lattialle jos se nousee ylös. pitää kädet tai mielummin paperi olla edessä. Se mikä tuntuu hyvältä on seuraavana aamuna työntää ammustondis kyrpä pilluun joka on häpyhuuliltaan kiiinniliimautunutmutta sisältä tavattoman liukas eilisillan spermojen jälkeen. Panon aikana haisee, mikää ei haise niin pahalle kuin vanhentunut sperma muijan pillussa. Tämä aamupano haju on ainut mikä siinä häiritsee mutta lamin spermaisen liukas pillu on pillu parhaimmillaan.:-)

Nukkumaan vain, ei sitä malta lähteä mihinkään.

Eikä päiväsessioidenkaan jälkeen tule kiire pesulle, ellei ny ihn apillututkaan (gynelle siis) ole seuraavaksi menossa.

No, menkkojen aikaan käyään vähän pesasemassa, ei lakanat tykkää hyvää jos oikein verestää

Ei todellakaan ole mitään pahaa makua tai hajua meillä ainakaan. Seksi haisee seksille, ei missään nimessä pahalle. Jos spermaa lorahtaa tai muutenkin kun on yleensä aika märkää, saatetaan vähän kuivailla. Aamulla vasta pesulle. Jos harrastellaan päivällä, silloin pesaistaan, kun kuitenkin vielä pitää pukeutua. Peppuseksin jälkeen kyllä passitan miehen pesulle, varmuuden vuoksi, ettei jää mitään pöpöjä pelin päähän ;) Itse istuskelen tuolloin jonkun aikaa pöntöllä, sattuneista syistä...

Vierailija:

Lainaus:


Elokuvissa rakastelun jälkeen jäädään lepäämään toisen kainaloon tai aletaan nukkumaan. Äh.. eikö valuva sperma ja " paha" maku suussa ja haju käsissä haittaa? Meillä ainakin mennään pesulle ennen nukkumaanmenoa (siis jo on nukkumaanmenoaika). Epäromanttista??
Pesulle pesulle!!! En pystyisi nukkua heti seksin jälkeen. Mieheni spermamäärä on joka kerta sen verran runsas, että sitä valuu sitten pitkin sänkyä, eikä se ole todellakaan mukavaa. Käyn siis pesulla ja miehenikin käy vähän suikuttamassa alapäätään... =)Olisihan se mukava jäädä kullan kainaloo heti, mutta eipä siinä pesussa nyt niin kauaa kestä etteikö ehtisi sen jälkeenkin. Me ainakin käperrymme sänkyyn toistemme kainaloon tai sohvalle rakastelun ja pesun jälkeen vielä toviksi...

Musta seksin haju on ihana, ja on hienoa herätäkin siihen. Tosin jos on menossa ihmisten ilmoille, täytyy peseytyä, kyllä sen muutkin hyvässä lykyssä haistaa ;)Totta on, että sisälle ammuttu sperma haisee kyllä tosi pahalta seuraavana päivänä. Mutta eihän se sieltä alapesun avulla lähde, kuka sitä nyt sisuksiaan suihkuttaa (eikä kannatakaan koska bakteeritasapaino menee sekaisin).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat