Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Haluaisin 86 cm fleecehaalarin tms. 10 kk vauvalle nyt kevääksi vaunuissa nukkumiseen, onko kukaan bongannut? Tai mikä muu vaatetus olisi sopiva? Mietin, ettei tavallisessa välikausihaalarissa olisi kiva nukkua, on jotenkin " kovan" oloinen. Nykyään nukkuu äp-pakkauksen toppapuvussa, joka on mukavan pehmoinen.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koot olivat, 60, 70, 80 ja 90. Meillä on myös Tutan fleecehaalari ja se on kyllä jonkin verran paksumpi kun tuo Hobby Hallin. Mutta ihan suloinen haalari on ja vetoketjukin menee toiseen lahkeeseen alas asti.

meillä oli käytössä prismasta semmonen kevyttoppapuku jossa huppu. talvella se oli toppahaalarin alla ja sit pelkästään kun ilmat lämpeni. ja kauppareissuja tehtiin myös sillä. se oli vähän pasksumpi kun äityspakkauksen kevytvanupuku.

Kyseessä on siis tyttö ja etsin yksiosaista haalaria, hupullista mielellään. Nuo Tintun haalarit olivat kyllä suloisia, mutta 40 e + postikulut tuntuu ehkä hieman liian kalliilta, kun kyse on kuitenkin " unihaalarista" . Mutta laitan kyllä harkintaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat