Vierailija

20e vauvan bodysta, 25e vauvan puolipotkareista, 30-50euroa pikkutytön mekosta tai 30e vauva puuvillapeitosta...Toisaalta nyt ymmärrän myös vähän paremmin niitä kirppismyyjiä, jotka pyytävät 2-3 e vauvan vaatteista, kai sitä haluaa pyytää, jos itse on maksanut vaatteesta 20-30 euroa.

Kommentit (19)

että huutiksessa lastenvaatteiden hinnat on aika kovia, joskus pyydetään jopa enemmän kun uutena. Ja kirppareillakin näkee välillä korkeaa hinnoittelua vaatteiden laatuun ja kuntoon nähden. Kaupasta saat sentään , puhtaan ja ehjän tuotteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta en myöskään koe joutuvani maksamaan mitenkään hurjia hintoja vauvanvaatteista. Meidän perheessä kukaan ei kulje Diorissa tai DKNY:ssä, joten en tunne mitään huonoa omaatuntoa siitä ettei sellaisia ole vauvoillakaan ollut...Kaiken maailman Lindexit ja H&M:t ovat täynnä ihan kivaa ja edullista vauvanvaatetta. Eikä niitä tietenkään roskiin heitetä (paitsi tietysti jos esim. tahriintuu pahoin käytössä), kyllä tavisvaatteita voi antaa eteenpäin ihan siinä missä luksusmerkkejäkin.

10-20% sen ovh:sta. Mutta esim. h&m kamasta jos halutaan 50% ovh:sta niin tiputan vaatteen kädestä saman tien.T. tänään 70% vaatteita ostellut ihan kaupasta.

kannattaa myydä nimenomaan halpisvaatteita, niistä voi saada jopa enemmän kuin mitä ne ovat maksaneet uutena.Sen sijaan kunnollisista laatuvaatteista ei yleensä saa juuri mitään myydessään. Siitä huolimatta en suostu myymään laatuvaatteita liian halvalla, mieluummin säilytän ne muistona tai annan ystäville jotka edes osaavat arvostaa laatua.

Laatuvaatteita ostan siksi että ne yksinkertaisesti näyttävät paremmilta ja kestävät paremmin kuin halpisvaatteet. Lisäksi en tykkää siitä että joka toisella vastaantulijalla on samanlaiset kuteet. Päiväkodissa, koulussa ja kotona toki pidetään ruotsalaisketjujen ja markettien vaatteitakin.Eli meidän ipanoilla on aika paljon mm. Sucre D'Orgea, Girandolaa, Elleä, Kinderitiä, la Compagnie des Petitsiä, Gantia, Espritiä... ja jonkin verran Giordanoa, DKNY:tä, Dioria, Marimekkoa, Riihipeikkoa jne..t. Yksi joka pyytää huutonetissä laatuvaatteista kunnon hintoja eikä myy liian halvalla.

kun en tajuu miten kalliita lasten vaatteet on.olen ostanut melkein kaikki lasten vaatteet kirpparilta ja huutiksesta. 20e on ihan järkky hinta.

t.3

Kaiken pitäisi olla hirveän halpaa ja sitten ostetaan suuria määriä ja heitetään pois. Jos joku ostaa laadukkaita ja kalliita vaatteita ja myy ne sitten eteenpäin, siitä hyödyt sinäkin, joka ne ostat, eikö? Mitä siis valitat?

Mä suosin myös kirppiksiä. en vois ikinä edes kuvitella laittavani vauvan vaatteesee paria kymppii. Tänään ostin uudelle tulokkaalle vitosen bodyn kaupasta ja sekin tuntu kalliille...

Tunnetut laatumerkit menevät paremmin, esim. Diorin potkupuvusta sain muistaakseni yli 30 euroa. Harvinaisemmat laatumerkit, varsinkin sellaiset joita ei myydä Suomessa eivät tahdo mennä koska ihmiset eivät tunnista merkkiä.Mutta kuten sanottua, mieluummin säästän vaatteet itsellä muistona tai annan niitä arvostaville ystäville kuin myyn pilkkahinnalla. Ei se minua haittaa jos tuote ei mene kaupaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat