Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käy usein niin, että ylitseni kävellään tavalla tai toisella.

Kommentit (8)

En varma. Voi olla, että oli ahjolassakin, en paikastakaan varma. Hahaa, huomaatko, en ole minäkään jämäkkä. En ole tarkastanut, onko nyt.

tekemään ne " tylsät" hommat, joita kukaan muu ei halua, niin auttaisiko vaikka se, että ennen kuin vastaat myöntävästi, mieti hetki itseksesi, haluatko tosiaan tehdä homman, ehditkö sen tehdä ja onko siitä sinulle mitään hyötyä. Sitten vastaat ei tai kyllä.Minula oli jossain vaiheessa tapana haalia kaikenmaailman työt itselleni, tyyliin " kyllä mä voin senkin tehdä" . Sitten alkoi olla niin paljon kaikkea ylimääräistä, etten ehtinyt paneutua niihin oikeisiin, tärkeisiin asioihin, joten aloin sanoa nätisti EI kaikille ylimääräisille jutuille.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paranin kun kerran suutuin tosi överisti anopille , huusin naama punasena mitä sylki suuhun toi. Ei se maailma siihen kaatunut, anoppi kyllä jurnutti jonkin aikaa, heh.

Jos esim. anoppi tapansa mukaan puuttuu liikaa meidän asioihimme tai vaikka piruilee minulle (minkä se nainen kyllä osaa) niin jotenkin en vaan osaa jämäkästi sanoa sille takaisin, vaan kihisen sitten jälkeenpäin itsekseni ja sehän ei sydämelle hyvää tee ;).

mieluummin kannattaa sanoa heti, mitä on mielessä kuin että kerätä kasa asioita, joista paha mieli ja jotka sitten kerralla purkaa toiseen. Miettisin kuitenkin kannattaako pieniin piikittelyihin edes vastata vai antaako mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, sillä enemmänhän nuo piikikkäät kommentit kertovat siitä kommenttien antajasta kuin sinusta. Lisäksi voipi olla, että se, ettet reagoi piikkeihin harmittaa niiden antajaa paljon enemmän.

Mutta jos kommentit osuvat oikeasti johonkin tärkeään aiheeseen, silloin voit ja pitääkin puolustautua ja ilmaista reippaasti oma kantasi asiaan. Tee muutama mielikuvaharjoitus ennen oikeaa tilannetta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat