Seuraa 

Jo useamman päivän on tehty meillä 2v4kk ikäisellä poskihampaita ja nämä hampaat on ehdottomasti tiukimmassa mitä ikinä.. Ei ruoka kelpaa eikä meinaa maitokaan kelvata, tai se on ainut mikä kelpaa jos kelpaa, mutta eihän se nälkää pitele.. mitä keksis ruoaksi tuolle kitisevälle vouhkaajalle?Särkylääke ei auta tarpeeksi, vain yöt se onnistuu rauhoittamaan.

Vettä menee sentään. Kauanko tätä voi kestää? Sentään jo yksi hampaankulma pilkottaa molemmissa alaleukaperissä... mutta hidasta on.. Purulelu kelpaa, mutta eihän sitä saa sinne syvälle poskeen laitettua.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kipeenä ollessa ja silloin kun hampaita on tulossa, meidän tyttö on syönyt vellejä, erilaisia kiisseleitä ja marjasoppia, jugurttia, viiliä sekä näitä 5-6kk ikäisille tarkoitettua hampaattomien ruokasoseita kuten kasvisbroileriherkkua jne. Yleensä tällaisinä päivinä olen yrittänyt antaa kaikkea sellaista, mikä vain maistuu, pääasia että syö edes jotain vaikkei kunnon ruokaa söisikään. Tosin tyttö ei ole koskaan oikein pahemmin valitellut hampaiden tuloa, mutta syöminen on kyllä ollut vähäistä useamman päivän ajan. Nestemäinen panadol on tuntunut auttavan melko hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat