Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minulla on 2 kuukauden ikäinen poika, joka on todella levoton nukkuja. Kaverini suositteli kokeilemaan unipussia. En ole ikinä kuullutkaan moisesta, kertokaa te jotka olette käyttäneet, kannaattaako edes hankkia. Ja mistä sellaisia saa, saako muualta kuin nettikaupoista? Asumme Tuusulassa, täällä ei taida oikein alan kauppoja olla?

Kommentit (7)


Meillä on Alvi-merkkinen unipussi, se on ollut käytössä meillä jo yli puoli vuotta, poikamme on nyt 11,5 kk. Emme tulisi varmaan toimeen ilman sitä koska poika nukkuu välissämme ja saattaisi muuten yöllä kontata sängyn reunalle. Unipussissa lapsi pysyy paremmin paikallaan eikä ole pelkoa siitäkään, että peitto tippuu lapsen päältä pois.Unipussimme on kokoa 90 eli se menee varmaan vielä puolisen vuotta. Pyjamaa käytämme ainoastaan kovilla pakkasille, normaalisti poika tarkenee pelkällä pitkähihaisella bodylla.Unipussi on siis sellainen makuupussi jossa kädet kuitenkin tulevat ulos (ei ole siis hihoja). Suosittelen lämpimästi!Oli hyvä ostos! Raitanen pyjaman olonen, kiristysnaru alhaalla.

Ostettiin viime syksynä.Noita saa topattuinakin. Käy lastenvaatteita myyvässä kaupassa ja kysy rohkeesti.

Niihin saattaa törmätä marketeissakin..Unipussi on hyvä kun pysyy jalat piilossa vaikka vauva liikkuisi paljon.

Laita alle pitkähihanen paita niin vaipanvaihto on nopeeta!

Samalla vauva saa ihokosketusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keravalla on Pikkukenguru-liike, mistä meidän unipussi on ostettu. Hetkeäkään en ole katunut unipussin ostoa. Tyttö nukkuu paljon rauhallisemmin (ja niin myös minä :))

Ensin puin liikaa vauvalle yöksi päälle ja hikihän siinä tuli, kunnes opin, ettei unipussin lisäksi tarvitse laittaa kuin ihan vaan body. Pussi pitää hyvin lämpöisenä ja luo vauvalle turvallisuuden tunnetta vrt. kapalo, vaikka ei se kyllä ole semmoinen tiukka paketti niinkuin kapalo on. Suosittelen lämpimästi, meillä ainakin toimii.

Meillä nukuttu unipussissa parin kuukauden ikäisestä (nyt 8kk). Pari yötä on pussin pesun takia pitänyt nukkua ilman sitä ja eipä pysy peitto päällä ei sitten millään. En luopuisi unipussista mistään hinnasta. Sitä käyttäessä ei tarvitse miettiä että paleleekohan eikä tarvitse koko ajan käydä tarkistamassa että onko peitto päällä. Meidän unipussi on Metsinkäiseltä, osoite www metsinkainen fi (jätin pisteet välistä pois ettei herjaa linkityksestä)

tosin 3v sitten, mutta saattaa olla mallistossa edelleen. Eikä ollut kallis. Tuo on malliltaan niinkun pitkä yöpaita, alareunassa kiristysnyöri.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat