Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Niin, siinähän otsikossa se kysymys tulikin. Esikoiseni synnytyksen jälkeen palasin hirmu nopeaa entisiin mittoihin painon osalta, vaikka kiloja tuli 23 raskauden aikana, ne lähti oikeastaan kuin itsestään ilman suurempia laihdutuksia.Nahka ei vain palannut ennalleen. Vatsani tuli täyteen todella rumia raskausarpia ja nahka oli löysä kuin mikä, todella ruma! Arvet haalenivat ja pienenivät nopeasti ja kyllähän tuo nahkakin jonkin verran kiristyi (hitaasti kylläkin), muttei entiselleen.Nyt olen jälleen raskaana, rv 28 ja haluan päästä synnytyksen jälkeen mahdollisimman pian mahdollisimman timmiksi! Milloin salireenaamisen saa aloittaa? Onko sille siis joitakin rajoitteita, jos normaalisti synnyttää, esim. vatsalihasten tekemiselle?Kaikki vinkit otetaan vastaan! :)

Kommentit (11)

Mutta napakat vatsalihakset toki kannattelevat mahaa paremmin. Joillain venynyt/repeytynyt kudos ei vaan palaudu hyvin, toisilla ei ollenkaan...

ja tee haku laakareiden tietokannasta Pub Med. Tutkimukset ovat osoittaneet etta rasvaus auttaa ehkaisemaan raskausarpia, rasvan merkilla tai koostumuksella ei havaittu eroja.Ei reilusti rasvaa kehiin! Taipumus arpiin on erilainen mutta todella kannattaa rasvata ja hieroa ihoa, veri kiertaa ja kosteus auttaa kimmoisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ole kiloja tullut läheskään niin paljoa ja sellaisella vauhdilla kuin ensimmäisessä, eli katsottu on. Maha on silti paljon isompi kuin esikoista odottaessa, eli eipä taida paljon siitä riippua...ap

Kyllä sillä kosteusvoiteella on merkitystä! Iho on joustavampi ja kimmoisampi, venyy siis ja palautuu, ei repeä niin herkästi. Toki niitä arpia tulee jos on tullakseen ja mikäli lihoo paljon tulee arpiakin sen mukaan jos on sellainen kudos tyyppi mutta ei niitä kaikille tule vaikka lihoisi kuin.Kyllä kosteusvoide kuitenkin auttaa aina ja vielä sellainen öljy pohjainen on oikeinkin tehokas tekemään ihosta mukautuvan.Jo tulleita ei kyllä saa enää takaisin millään mutta vatsalihaksia treenaamalla saa mahan muotoa paremmaksi ja tukirankaa suoraksi niin on napakamman näköinen koko pakkaus.

Ja rasvauksella saa ihostakin terveemmän näköisen oli siinä arpia tai ei.

Vatsalihaksia en tekisi ennenkö lihakset palautunu.Tarkista tilanne näin:

Mene selälleen maahan, polvet koukkuun, aseta sormet vatsalle (navan alle missä sulla on linea negra. Puserra vatsalihaksia, jos tunnet että sormet menee "aukkoon", älä tee vatsalihaksia vielä.Itse suosin apteekin raskausarpivoiteita. Juon ja syön hyvin. Kaikki liikun auttaa, aloita vaikka uinnilla jolloin et telo selkääsi.Vaunukävele, rasita pikkuhiljaa ja suosittelen pikkuhiljaa ottaan muutaman juoksuaskeleen.

Juoksu tekee ihmeitä vatsa alueelle!

että kyllä raskauksien määrälläkin on merkitystä.Itsellä ei tullut ensimmäisestä yhtäkään arpea eikä maha venynyt, palautui täysin. Kiloja tuli kuitenkin +24kg suunnilleen vai oliko muutama jopa enemmän. Rasvailin kyllä kovasti masua ja jalkoja.Toisesta raskaudesta tuli huomattavasti vähemmän kiloja n. +15kg ja arpia muutamia ja mahan nahka venyi eikä ihan niin hyvin palautunut muttei mitenkään pahakaan ollut. Rasvailin myös tässä mutta en ehkä niin tehokkaasti kuin ensimmäisessä.Kolmas sitten toikin kaiken :) paitsi kiloja vain +7kg ja nekin ihan viime metreillä. Arpia on ja aika paljon onkin, mahan muoto oli täysin eri kuin kahdessa ekassa, sukupuolikin oli vauvalla eri ;) nooh, masu on vähän venynyttä nahkaa mutta menee tuossa, onhan tuolla kolme lasta saatu maailmaan. Riskit ne on leikkauksissakin ja melko mojova arpi jäisi siitäkin, että ihan olen tyytyväinen tähän olemukseeni. Uimahallissakin kun menee niin lasten kanssa kun kulkee siellä niin ei yhtään hävetä, näkeehän sen miksi se masu on sellainen..eikä se nyt niin paha ole ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat