Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mun 2v 3kk tunnistaa valkoisen, mustan, punaisen ja keltaisen sekä vaaleanpunaisen

Kommentit (9)

Kolmevuotiaana kysyttiin neuvolassa sininen, punainen, ja keltainen.Oma kolmevuotiaani opetteli juuri värejä ja tästä 2v2kk innostui ja tunnistaa nyt sininen, punainen, keltainen, vihreä, musta, valkoinen, oranssi ja ruskea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pojan serkku 5-v. ei neuvolassa taas osannut juurikaan ollenkaan väreä ja hänelle sanottiin, että voisi pikku hiljaa opetella :)Aika yksilöllistä tämäkin.

ei osaa vielä värejä, punaisen mun mielestä osas, mutta senkin unohtanut.. =) eli ei sitten vissiin osannutkaan sattu vaan arvaamaan oikein..

varmaan joku värifriikki. Ikää tytöllä on kohta vuosi ja 11 kk. Hän laskettelee värikuvista osoitellen valkoisen, harmaan, sinisen, vihreän, punaisen, oranssin, keltaisen, violetin, mustan ja ruskean. Usein muistaa myös "vaalean-" muunnokset, erityisesti vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen. "Tumman-" värikäsite on jostain syystä vielä avautumatta.En tiedä miksi on niistä niin innostunut. Näitä pitää listata useamman kerran päivässä...Eri ihmisethän kai keskittyvät joihinkin tiettyihin asioihin kehityksessään tiettyinä kausina. Ehkä meillä nyt on menossa joku luettelo- ja lokeroimisinto.

En tiedä miten monta väriä tulisi kaksivuotiaana tuntea. Meidän tyttömme osasi kaksivuotiaana perusvärit: musta, valkoinen, sininen, vihreä, punainen, vaaleanpunainen, ruskea, keltainen, oranssi, violetti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat