Vierailija

Siis näistä villeistä bailaamisista ja homojen iskemisestä... En ymmärrä miten tollanen lehti voi kirjottaa jostain ihmisistä TÄYSIÄ VALHEITA!!!??? Ymmärtäisin jos ois ees jotain totuuden perää niissä, mutta mitä syytä Sillanpäällä ois valehdella enää tuosta....kun on tullut kaapistakin ulos! Aivan pöyristyttävää!!

Kommentit (5)

tyyppejä joista oikeasti ollaan kiinnostuneita, että juorulehtien on henkensä pitimikseen keksittävä juttuja. Tai sitten kuskattava tyyppejä lemmenlomille ympäri kaukomaita, jotta tulisi jutunjuurta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka Seiskan päätoimittaja hurskaasti väittää, että he tarkistavat kaikki jutut, se on täyttä potaskaa, sama juttu Katson kanssa. Muutama viikko sitten Katsossa oli koko sivun juttu siitä kuinka Peter Franzen oli kännissä jossain raflassa jonkun vieraan naisen kanssa. Pari viikkoa myöhemmin lehdessä oli pahoittelu siitä, että kyseinen juttu oli täyttä valhetta.

nyt mulla tuli mitta täyteen noita paskajuttuja ja lopetin just tilaamisen ja aion laittaa aika kipakkaa palautetta myös sinne!! Täyttä paskaa kirjottavat julkkiksista!! ARRGH!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat