Vierailija

Poika on tosi kovatahtonen vastaanväittäjä ja ajaudun hänen kanssaan helposti väittelemään jostain... toisin sanoen vajoan pojan tasolle... ja tarpeeksi kauan kun väitellään niin pimahdan ja huudan niin että kurkku on punaisena! =( Mies sanoo, että minun pitäisi vaan kerralla sanoa " kunnolla" ja poika uskoisi (niinkun hän tekee)... noh, eipä usko vaan väittää kokoajan takaisin... Ilmeisesti mä en siis saa mitään kunnon kuria poikaani vaan pämpätän kokoajan pojalle ja sitten pimahdan... En tiedä miten tähän on ajauduttu... Valitettavasti meillä käytetään myös tukistusta yhtenä " keinona" , minusta vaan tuntuu että en pärjää pelkällä puheella koska puhun aivan kun tyhjille seinille, poika ei kuuntele ollenkaan...

Kommentit (4)

Minulla on 5.5 v poika myös, joka ei millään meinaa uskoa. Kaikki keinot on kokeiltu, parhaiten toimii sekä keppi että porkkana yhtäaikaa käytettynä.Käytimme pitkään nurkkaa, mutta se ei tehonnut. Siksi tällä hetkellä perustana on se, että hänen suosikkidvd on pannassa. Keräämme ns hyvistä päivistä rukseja/tarroja. Kun hänellä on 10 ruksia koossa, saa hän katsoa videonsa karkkien kera. Tulee muuten rukseja vauhdilla!Jos on tosi huono päivä, eli jo ruksi on menetetty, niin sitten joutuu nurkkaan viideksi minuutiksi kerralla. Se on hänelle kauhistus.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka näyttäis ettei sitä tee..No. Mieti nyt vaaditko lapselta liikaa. Annatko tarpeeksi huomiota vai teetkö lapsen halujen mukaan.Annatko epäselviä ohjeita? Siis kiellät joskus olkkarissa syömisen mutta taas hyvänä päivänä sallit?

Entä huudatko lapselle ja olet opettanu ettei äidin käskyjä tartte totella, vasta huutaminen meinaa että on tosissaan?

Vai annatko lapselle periksi vaikka ensin kiellät jotain?Musta pitäis ensin katsoa omaa käytöstä ja miettiä sitten vasta miten ongelmaa sais ratkastua.

Pitkälle pääsee kun pitää selkeät rajat, ei vaadi liikoja ja lapsi tietää milloin tekee kiellettyä (siis kun kiellät). Kun kiellät niin kiellät selkeästi; Ei, lopeta, pois! Jos jatkaa niin uhkaa vaikka jäähyllä nurkassa. Jos jatkaa niin vie nurkkaan ja laita vaikka munakello soittaan minuutin päästä. Vahdi että lapsi pysyy jäähyllä ja sielä ei ole mitään mielenkiintoista tehtävää. Sitten noita rangaistuksia lisää vaan aina jos kiellon ja nurkka-uhkauksen jälkeen ei tottele.Toinen on ottaa pois lelu, pleikkari pois, viikkorahaa pois, ei saa mennä niin ja niin pitkään aikaan kavereille (jos tietokoneen tai pleikkarin pois ottaminen ei auta niin mieti pelaako kaverilla).. Pitää ensin kieltää, sitten uhata rangaistuksella ja sitten toteuttaa rangaistus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat