Vierailija

hyviä / huonoja kokemuksia KIITOS tiedoistahaluan jo vaihtaa iänikuisen puuvillamaton pois - ja olen katsonut n. 200 egen villamattoja

Kommentit (8)

ja on tosi hyviä mun mittapuulla. parhaat matot koko talossa. saahan sitä maksaa enemmänkin mutta jos mieleisen löytää halvemmallakin niin ihan hyviä ovat nekin. Eipähän niin harmita sitten jos vaikka käy joku vahinko.


Mutta jos halvan villamaton ottaa sellaisen aika lyhytkarvaisen, niin ei ehkä pölyä niin kovasti. Ja kokeeksi kaupassa vaikka vähän nypi mattoa, niin saat vähän vihiä tästäkin asiasta..Jos on joku pahasti allerginen, niin villamatto ei varmaan sitten sovi. Mutta eiköhän sen kanssa muuten pärjää. On ihanan pehmeä ja luo mukavan kodikkaan tunnelman. Sen päällä on kiva istua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä on 2 villamattoa, eikä kumpikaan ole varsinaisesti pehmeä. Toinen on kelim-tyyppinen ja tosi karkea, mutta erinomainen ruokailutilassa, toinen on tiheä ja nukattu, mutta melko karkea sekin.

Pekka Puupää

"Tasokudotut villamatot edustavat suosittua mattoryhmää kotiisi. Ne ovat paksuudeltaan 6-12mm ja pinnaltaan tiukkoja, kovia ja napakka rakenteisia. Ne ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia. Villasta valmistetut vaihtoehdot ovat luonnostaan likaa hylkiviä. Niistä on helppo imuroida karvat tai pyyhkäistä roiskeet. Luonteeltaan ne ovat palautuvia. Suosittu käyttötarkoitus on ruokapöydän alla ja/tai olohuoneen mattona. Se sopii kuitenkin melkeinpä mihin tahansa tilaan, jossa kaipaat helppoutta ja kestävyyttä. Paloturvallisuus näissä matoissa on hyvä. Eläinperheet kiittävät näitä mattoja."
- lainattu: http://mattoshop.fi/76-tasokudotut-villamatot

Taitaa olla niin että 200 € matot on koneella kudottuja ja kallimmat sitten noita käsin kudottuja. Harmillisesti ei tarkkoja tietoja monella myyjällä ole.

?

Kaunis ja helppohoitoinen,yritin monta vuotta pitää,vein välillä pois ja taas yritin,kun pidin matosta,lopulta oli pakko uskoa ja luopua,kun heti nenä tukossa ja silmiä kirveli,ka i sitten sen verran allergisuutta villalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat