Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt asutaan Vihdissä.

Ollaanko ihan hulluja, jos muutetataan Itäiseen Helsinkiin? Muutama hyvä ja suht huokea vuokra-asunto ois siellä tarjolla.

Omaakin etsitään ja sitäkin ollaan katseltu idästä.

Kertokaan rehellisiä mielipiteitä, ja mieluiten niin että, oisi vielä kokemusta omasta takaa.

Kommentit (11)

Ihan ok paikka. Varsinkin tää " vanha" puoli. Metroaseman läheisyyteen nousseet uudet vuokratalot ja metroasema tuoneet vähäisen määrän ongelmia.

Silti suosittelen minäkin alueena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Yhtälailla Kulosaari ja Myllypuro ovat itäistä Helsinkiä. Eli mitä kaupunginosaa olette ajatelleet?Olen asunut Kulosaaressa, Herttoniemessä, Marjaniemessä, Tammisalossa, Vuosaaressa, Kontulassa ja Mellunmäessä :D No jaa.. kaikista on ihan hyviä muistoja, vaikka kaikissa vähän aikaa olenkin vain asunut :DEi kannata olla liian ennakkoluuloinen itäistä Helsinkiä kohtaan. Toki siellä ongelmatapauksia on enemmän kuin läntisessä Helsingissä. Metro kuitenkiin liikkuu idässä hyvin :) Riippuu paljon esim talosta /kadusta missä asuu, joillakin alueella on ihan viihtyisääkin :)

No ehkä Tammisaloon tai Marjaniemeen, mutta enpä paljoa muualle, kun Itä-Helsingistä puhutaan. Käpylästä etelään päin myös muuttaisin.Jos ihan ummikkona tulet, niin kannattaa selvittää se, paljonko alueella on kaupungin vuokra-asuntoja. Ne vaikuttavat kaikista eniten alueen rauhallisuuteen.

Esim. Kontulalla on huono maine, mutta käytännössä ne on ne tietyt kadut/alueet Kontulassa, jossa on rauhatonta. Siellä on hyvin paljon rauhallista nukkuvaa aluetta.

Muo varsinkin itseäni arveluttaa toi Vuosaari. Mutta siellä ois kelpo asunto meille. Joo, ja tiedän! nää on ennakkoluuloja, mutta niin paljon on täälläkin parjattu itäistä Helsinkiä, että oon ajatellut siinä varmaan jotain perää olevan.

Metro oisi tosi jees. Laajasalostahan se kulje. Mutta se ei kuitenkaan ole ongelma.

Vartiokylä kiinnostaisi kyllä. Mutta taitaa olla aika kallista aluetta?

Vanha Vuosaari, Rastila, Puotila, Vartiokylä, Mellunkylä, Puotinharju, Itäkeskus, Marjaniemi, Roihuvuori, Vanha Herttoniemi, Laajasalo.

en asuisi: Mellunmäki, Kontula Kurkimäki, Myllypuro, Siilitie, Herttoniemenranta, ns. uusi Vuosaari, Meri-Rastila, Kallahti.Tämä siis vain minun mielipiteeni, ketään loukkaamatta :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat