Vierailija

Ollaan ostamassa uutta sänkyä, ja valinnanvaraa on mielinmäärin nin voisitko kehua omaasi ja kertoa paljon maksoi? Otetaan sitten vinkkejä täältä!

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

markkinoiden paras hinta-laatusuhde, napakymppi allergiselle ja selkävaivaiselle, ikivanha japanilainen luonnollinen keksintö eikä ostaminen aja velkavankeuteen (on suht edullinen) :)

- egologinenkin, voi hävittää kompostoimalla

alussa olin tyytyväinen mutta käytössä se on valitettavasti huonontunut. Sijauspatjasta ei ole aikoihin ollut enää mihinkään ja siksi harkinnassa nyt uusi sänky tai ainakin petari. Voisko joku Tempurin omistava vielä kehua sänkyynsä, ja millainen tyyny teillä siinä on?

olikos teillä se ohut petari vaan paksumpi kenties? kun sanoit ettei ole enää mihinkään petarista. Kyllä ne sängyt vaan on niin pirun kalliita, ja kun ei kehtais ihan surkeeta ostaa, kun selkä on nyt jo ihan rikki..

Tempuria aina niin kovin kehutaan. Oltiin jo sitä ostamassa, mutta onneksi otettiin koekäyttöön 2 viikoksi. Eipä tullut meille sellaista, liian kova. Kantsii siis kokeilla, ennen ostoa!

miehellä ollut selkävaivoja (vasta 29v) ja mullakin tulee helposti niska kipeäksi - mutta nää on olleet tosi hyvä ostos! Googleta SpinaBalans, liike on ainakin Järvenpäässä ja varmaan muuallakin Suomessa.Ja voin kyllä lämpimästi suositella!! Todella hintansa väärti patja ja tyynyt.

Meillä helevatin hieno puinen sänky, vanhempieni saama häälahja -60-luvulta. Kirkkaan vihreä väri kylläkin muuttunut hillitymmäksi harmaaksi. Leveyttä 190cm. Aivan loistava sänky muuttaa: ei tarvitse mitään työkaluja, sen kun nostelee sivut, päädyt ja tukipuut kolohinsa. Ei kolhuja tai repsahduksia. Ja patjoina joustinpatjat ja iso petari.Oiva peli, toimii varmasti seuraavatkin 40v, vähintään!

Vähän kiinnostaisi se Tempur jota kovasti suositellaan. Kallishan se on mutta hyvä selälle ja unen laadulle. Meidän kohdalla saattaisi riittää uuden sijauspatjan osto ja Tempurin kohdalla ei koko sänkyä kannata ostaa jos oman sängyn runko vielä hyvä, pelkkä sijauspatja riittäisi ja menisi täydestä Tempurista -kuulemma. Hinta silti ainakin 1000 euroa...

siinä joustinpatjat ja luonnonkuminen täysleveä petari. Muuten hyvä, mutta minun makuuni liian pehmeä, vaikka patjasta kääntäisi kovan puolen päälle. Sänky sinänsä on kaunis ja ajaton.

Siellä oli sänky ja patjavertailu. Ostin itse eilen sängyn :) joten tuore on aihe täälläkin! Todellakin, koemaata kannattaa, tuntumaerot olivat Suuret. Olihan ne monentuhanneneuron pedit muhkean tuntuisia, mutta huomattavasti halvemmalla sain pedin.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat