Vierailija

Mitähän sieltä pyytäis tuomaan?? Tekee mieli jotain kunnon purilaista, mut sit joku grillilautanenkin huokuttelis.. hmm...??

Kommentit (19)

ja salaattisönkötykset on JEES sillä salaatti on ykköstä, mut toki grilliherkuillakin saa mässätä ken haluaa, itse taidan lähtee nyt tekee oikein kunnon tonnikalasalaattilautasen!!!!!!!!!!

Oma suosikkini on paikallisen grillin pizzalautanen salaatilla ja majoneesilla. Ison pizzan puolikas, ranskalaisia, muutamaa lajia salaattia ja grillin omaa ihanaa majoneesia. Njam. Ja ranskalaisten päälle vielä raakaa sipulia.Tulipas nälkä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi että te ämmät osaatte olla ärsyttäviä. Onko se teiltä poissa, jos joku syö grilliruokaa joskus? Mistä vetoa ettei omakaan ruokavalionne ole aina täydellinen - eikä onneksi sen tarvikaan. Niuhottaminenkin on sairautta ja niuhot on muutenkinikävää seuraa!

jopa 2 kertaa kuussa voi syödä! tilasin just pizzan ja ainiin, viime viikolla herkuteltiin mäkissä. huij!ja painon kanssa on joo ongelmia, mut niin päin, et se ei nouse, vaan laskee.52kg ja 169 cm, ei omasta tahdostaan luuranko!!

jos silloin tällöin syö roskaruokaa niin antaa palaa vaan! Harva sitä jatkuvasti syö, silloin kerran kun antaa periksi niin hyvällä omallatunnolla ja ihan koko rahan edestä!

Tilaappa kuule kunnon purilainen vai mikä se on johon tulee makkarasiivu, (sellanen paksu) hitosti majoneesia, ketsuppia, sinappia, sipulia, salaattia ja valkosipulia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat