Seuraa 

Meidän 1v5kuinen tyttö tykkää kamalasti syödä kurkkua, porkkanaa, omenaa ym tuollaista " rehuruokaa" . Onko muiden muksuilla vastaavia intohimoja?

Kommentit (3)

eli meillä on perusepäluuloinen neiti, erityisen ennakkoluuloinen kaikelle uudelle, syö vain tuttua ja turvallista - tosin pikkuhiljaa tulee uusia makujakin, mutta todella harvoin kuitenkin. Kateudella kuuntelen teitä!

Tyttö nyt 1v9kk, mutta aina tykännyt hieman oudommista syömisistä mitä voisi kuvitella tavallisesti tuonikäisten syövän. Tyttö tykkää kaikista kasviksista ja vihanneksista raakana ei muutoin. Tässä joitakin erikoisempia mistä tykkää: suolakurkut, raakaa purjoa, sipulia, valkosipulia kaikessa muodossa (kastikkeet, raakana..), punajuurta, tuoreita herkkusieniä, kurkkakaalia, parsaa, paprikaa.. Hoitopaikassa hoitaja jo ihmetteli, että tyttö on ainut lapsi, joka söisi mitä vaan erikoisia, joihin muut lapset eivät koske. Eli kaikki " erikoinen" maistuisi, mutta tavallisen ruoan jättäisi mieluusti väliin ;)Kesäkurkku ja tomaatti ovat tällä hetkellä suurinta herkkua, myös kiivit ja appelsiinit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika tykkää raa-asta sipulista.... useempaan kertaan oon antanu käteen ku tullu ruinaamaan viereen ruokaalaittaessa ja aina se tyytyväisenä sitä natustaa... hullu kakara :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat