Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mulla on ensiviikolla luultavasti maanantaina pas siirto. Riippuu tietysti mitä ovis testi sanoo, mutta toivon kuitenkin ettei plussaa naytä ennen perjantaita, jotta päästään tässä kierrossa siirtoon. Tämän viikon loppu ei sovi, kun lähden Tampereelle koulutukseen.

Tyhjennetään samalla pakkanen ja seuraavaksi mietimmekin sitten jatkoa, vieläkö yksi yritys, vai onko se sitten tässä. Mua haluttais vielä kerran yrittää, mutta en tiedä tuosta miehestä, ja rahakysymyskin se on. Mutta ei heitetä vielä kirvestä kaivoon onhan tässä vielä mahdollisuus, ettei enää tarvitsisi uutta hoitoa.

Piinailukavereita?

Kommentit (7)

Itsellä pas vasta viikolla 15, mutta tulin tuosta punaviinista ja vitamiineista mainitsemaan.

Lääkärit eivät tykkää näistä jutuista, en ymmärrä miksi. Onhan tuo jo todistettu että vitamiinit (esim. sinkki, omega) ovat olennainen osa solujen kehityksessä, esim. limakalvo on paljon vahvempi ja kestävämpi vitamiinien vuoksi.

Sama juttu tuon punaviinin kanssa. On jo monessa maassa todistettu, että puoli lasillista/lasillinen punaviinia parantaa huomattavasti kohdun verenkiertoa! Ja tutkimusten perusteella punaviiniä nauttineet naiset raskautuivat nopeammin. Itsekin huomasin, miten puolesta lasillisesta viiniä poskissa alkaa kiertää veri..Joten jos teiltä tuntuu, että haluatte tehdä jotain hoidon eteen, syökää vitamineja ja juokaa viiniä ;) Ei niistä haittaakaan ole!!Itse en tällä kertaa jaksa vitamiineja syödä, enkä viiniä juoda.. Ei niitä aina jaksaa. Mutta jos jaksaa ja haluaa, niin siitä vaan!!Tsemppiä kaikille piinailuun ja plussaonnea!

Näillänäkymin meillä myös olisi siirto ens maanantai.

Eli meillä tehtiin tammikuun lopussa ivf/icsi josta pakkaseen saatiin kaksi alkiota ja niitä nyt yritetään sulattaa.

Tämä on kyllä niin hermoja raastavaa aikaa.. miten te olette jaksaneet tätä kaikkea?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luultavasti mulla osuu kans ens viikolle PAS. Meillä ei oo väliä vaikka ovistesti näyttäs perjantaille koska on 2-4vrk aikaa siirtää alkio. Eli ma sulatus ja ti siirto, mutta ei mennä asioiden edelle. Huomenna on kp12 ja viime kierrolla ovis näkyi just kp14 eli silloin oli perjantai. Nythän se osuis torstaille. Tuleepas sekava sepustus mutta tikutellaan nyt ja katotaan kummalle viikolle osuu. Yhtä aikaa kuiteski piinaillaan joku tovi.

Meilläkin tyhjenee pakkanen ja taustana selittämätön, 2xIUI, 1IVF tuoresiirto, 1PAS ja nyt siis toka PAS. Kyllä me kokeillaan sitten vielä kerran IVF jos nyt ei onnistu mutta peukkuja meille molemmille bd bd bd

Mullahan se ovis oli jo tiistaina ja perjantaina sainkin kaksi kyytiläistä matkaan. Tällä kertaa tukilääkkeenä on lugesteron kun viimeksi sain klinikalta crinonegeeliä. Onneksi hoitaja mainitsi että lääkkeet voi ottaa myös suun kautta kun toi makoiluaika alakautta otettuna ois ollu ½tuntia....eikä taho aamuisin olla noin paljoa aikaa.

Molemmat olivat selvinneet sulatuksesta, toinen oli kuulemma ollut oikeen kaunis ja toinenkin oli kuitenkin jatkanut jakautumistaan vaikkei ihan yhtä täydellisesti vaan osittain. Testiä sais harkita vasta kahden viikon kuluttua viikonloppuna....jos malttaa... ellen osallistu johonkin tutkimukseen jossa otettan verikoe 12-14vrk LH-huipun jälkeen...Pidä teille peukkuja että huurunenät selviää sulatuksesta ja jatkavat jakautumista sekä kaikille, että tarrautuisivat äippään kiinni seuraavaksi 9kk.- tirppa ja hiekkahentuset pp2 - (nimi löytyi kiireisen kokkaajan kirjasta kun selasin leivontaohjeita, oli niin hauskan kuuloinen joten otin omaan käyttöön)

tänään sitten sain kaksi salamatkustajaa, ja toivon että edes yksi pysyisi matkassa. Kaksi viikkoa ja kaksi päivää pitää odottaa ennenkuin voi testiä tehdä, ellei vuoto ala ennen sitä. Piinaa...

Oliko se niin, että punaviini auttaa alkioita kiinnittymään?

Miten teillä muilla?

Tämä ihmisen mieli on omituinen, aina saa jostakin voimaa jatkaa eteenpäin, vaikka kuinka on ollut alamaissa. Jotenkin vain aina saa kerättyä voimat uutta yritystä varten. En tiedä sitten jos ei onnistu ja päätetään lopettaa hoidot, en tiedä sitten miten jaksan.

Ovis oli myt sitten lauantaina :) ja siirto sitten ensiviikolla maanantaina tai tiistaina jos ja kun pakkasessa olevat huurunenät selviytyvät. Siellä on kolme ja kaksi siirretään. Pidetään peukkuja meille kaikille.

Meille siirrettiin tiistaina yksi allu ja nyt yritän ajatuksia siiryää kaikkeen muuhun. Tälle palstallekkaan ei pitänyt tulla mutta tässä sitä nyt kökötetään:)

Olen lääkärini kanssa jutellut noista siirron jälkeisistä vitamiineistä, punaviinistä ym. Niinkuin arvelinkin,ei niillä ole mitään vaikutusta kiinnittymiseen. Luonnon armoilla tässä ollaan ja kun elää normaalia, terveellistä elämää, se riittää.

Minulla verikoe ma 10.3, yritän kärvistellä siihen asti..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat