Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Osaatteko sanoa jonkun hajun tms. jota voin laittaa lumelle, jotta saan kuljeksivan ja kakkailevan kissan pysymään pihastamme pois? Aine ei saisi olla vaaraksi lapsille. Alan tosiaan olla kyllästynyt kakkojen siivoamiseen joka päivä, etenkin kun on tämä lintuinfluenssakin tapetilla - ja kyllä muutenkin. En ole varma, kenen kissa on. Mitä hajua tms. kissa inhoaa??

Kommentit (6)

(Lakisääteinen joka kunnassa.)Näin me tehtiin ja aiotaan tehdä uudelleen kunhan lumet sulaa. Ei ne omistajat viitsi montaa kertaa lunastaa kissaa sieltää, ainakin luulisi niin. Täällä lunastusmaksu on 30 ¿.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

täällä niitä on joka toisessa huushollissa,

ja kesäisin kun pidän ovia sepposellaan auki niin vähän väliä saan juosta kiinni jonkun kissaa meidän olkkarista!!!!törkeetä vastuutonta käyttäytymistä kissojen omistajilta!!!

lemu oli aivan järkky ja haisi sisälle asti *yöks* ostin kaupasta kissankarkoitesprayta ja nyt olen ruiskuttanut sitä oveen, toivotaan että auttaa. siinä on vähän sitruunainen haju joten ehkä kissat ei tykkää sitrushedelmistä? eläinkaupassa oli myös maahan levitettävää geeliä mutta en tiedä onko se myrkyllistä vai ei.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat