Seuraa 

Olenkin jo aikaisemmin kirjoitellut tänne, edellisen kirjoitukseni oleskelulupahakuprosessistamme voi käydä katsomassa sivulta kolme.

Nyt siis saimme miehelleni töitä ja lähetimme uviin työsopimuksen (kymmenen päivää sitten) ja sähköpostia että kiirehtisivät asiaa.

Mieheni työt alkaisivat neljän päivän päästä ja koko viime viikon olen soitellut uviin ja he aina vain sanovat ettei heille ole tullut työsopimusta, paitsi tänään se näkyi kirjattuna heidän koneellaan.

Uskomatonta toimintaa.. Hakemukselle ei kuitenkaan ole määrätty edes käsittelijää eikä heillä ole minkäännäköistä halua edes käsitellä asiaa. Eli joudummeko nyt soittamaan työnantajalle ettei mieheni voikaan ottaa töitä vastaan? Ja ensin meille sanottiin että jos saa töitä niin passin saa viikon sisällä...

Kiukuttaaa!!!

Kommentit (1)

Otapa yhteyttä Ulkomaalaisviraston johtoon: ylijohtaja Jorma Vuorio ja/tai sisäministeriön johtoon (jonka alainen laitos UVI on); ulkomaalaisosaston ylijohtaja Pentti Visanen ja selvitä asianne käänteet, turhat pyöritykset ja tyhjät lupaukset jne.Mutta lukaise sitä ennen hallintolaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030434

kaikkien lupapyörityksessä mukana olevien on hyvä muistaa, että ko. laki koskee myös uvin virkamiehiä ja -naisia.Onko sinulla vieläkään tietoa hakemuksenne käsittelijästä? Kenellekään muulle ei asiansa tiimoilta kannata uviin soitella, paitsi tosiaan käsittelijöiden esimiehille.Onko teillä uvin lupauksista todisteet? Oletteko lähettäneet kaikki lisäselvitykset ja -dokumentit kirjattuna tai toimittaneet itse perille (jolloin saatte vastaanotosta kuittauksen)? Suullisiin lupauksiin (ellette ole saaneet niitä nauhoitetuksi) ei voi uvin virkailijoiden kanssa luottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat