Vierailija

Kertokaa syitä miksi sinne kannattaisi matkustaa? On ilmeisesti shoppailijalle sopiva kaupunki? Ainakin sisustusliikkeitä luulisi löytyvän? Sisustuslehdissä niin usein esitellään tanskalaisia sisustusideoita ja -tuotteita.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paljon kauppoja, ja laidasta laitaan, eli tavallisia ketjuja, luksuskauppoja, +taidegallerioita ja antiikkikauppoja myös. Hinnat aika suolaiset, mutta löytöjä voi tehdä varsinkin ale-aikaan. Jos menee hiukan syrjemmälle kävelykadulta, niin kahviloissa ja ravintoloissa edullisemmat hinnat. Jos hakee jotakin erityistä, niin turisti-infoissa osaavat yleensä neuvoa mihin suunnata (jos vaikkapa noita sisustusliikkeitä etsit)

Jos vertaa Helsinkiin, niin iso+ kävelykadusta ja siitä että kävelemällä pääsee kaikkialle, ei tarvitse suhata metrolla/ratikalla/bussilla.

mutta keskusta siksi kiva, että siellä pitkä kävelykatu. Voi rauahssa kävellä katua pitkin, käydä sen varrella olevissa lukuisissa kaupoissa, ja välillä istahtaa terassille juomaan kahvin tai oluen, ja syömään jotakin pientä.

"Kaikki" on kävelymatkan päässä, eikä tarvitse varoa autoja jne.Samoin Tivoli on erittäin kaunis illalla, ja siellä yleensä jotakin ohjelmaa myös:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat