Seuraa 

Moi!Kysymys teille joiden lapset juovat jotain erikoiskorviketta.

Mistä tiesitte että sopiva maidonkorvike on löytynyt? Poistuiko kaikki oireet lapsesta?Meillä nyt kokeilussa Nutramigen (Almiron Pepti todettiin sopimattomaksi kun runsaat pulauttelut lisääntyivät, iho huononi ja lapsi piereskeli koko ajan). Iho on vaihtelevasti punainen (ei niin paljon kuin Almironin aikana) ja pulauttelua ei ole esiintynyt lainkaan, mutta esim. nilkat ovat punaisemmat kuin yleensä. Piereskelyä esiintyy jonkun verran. Lääkäri suositteli kokeilemaan vielä viikon verran (viikko nyt juotettu). Oli sitä mieltä, että oireet eivät vältsysti edes katoa kokonaan, vaikka maito olisi sopivaa. Eli voiko maito olla sopivaa, mutta jotain oireita jää? Kun täysimetin ja olin täysin maidottomalla+munattomalla dieetillä, pojan iho oli suht hyvä, vain välillä piti laittaa Sibicortia ja toki normaali rasvaus 2 krt päivässä.Mietityttää vaan, voinko lopetella imettämisen (ja tän kirotun dieetin) ja luottaa siihen että tuo korvike sopii? Olin kuvitellut, että kun oikea maito löytyy, kaikki oireetkin poistuu. Ehkä se on vain toiveajattelua... :-/

Kommentit (4)

Siis jos oikea korvike löytyy. Meillä neocate muutti pojan jotakuinkin vuorokaudessa. Tietenkin ihottumat paranevat vähän hitaammin mutta kitinät loppuivat tosi nopeasti. Ja yöt alettiin heti nukkua :-) enää 1-2 syöttöä yössä kun imetyksellä herättiin tunnin välein ja useamminkin (olin maidottomalla ja munattomalla ja 6 kk poika oli täysimetyksellä).Almironia meillä altistettiin reilu viikko ja sitten totesin sen sopimattomaksi, ihottumat paheni ja alkoi tulla vatsaoireitakin, peppu punoitti, pojasta tuli taas kärttyinen jne...

Nutri Juniorin aloittamisen jälkeen. Kaikki muut korvikkeet aiheuttivat suolioireita (myös urtikariaa), joten kun ne loppuivat, koko perhe alkoi nukkua:)Jossain vaiheessa oli poskien punoitusta, ja luulin niiden tulevan NJ:sta, mutta ne johtuivatkin pakkasesta ja kuivasta ilmasta (selvisi ulkomaan reissulla, kun lähtivät heti pois lämpimässä ja kosteassa ilmastossa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli kertokaa muutkin miten tiesitte korvikkeen sopivan; poistuiko kaikki oireet?Meillä nyt juotu vain ja ainoastaan Nutramigeniä jo yli kuukausi. Kokeiltu bataattia ja nyt mustikkaa. Bataatista meni kaikki taipeet rikki ja pulauttelu alkoi taas. Nyt pulauttelu jatkunut ja tosi ärsyttävää kun tulee mustikkamaitoa ylös. Piereskely on lähes poissa, mutta kakka on muuttunut myrkynvihreäksi (tosi tummaksi).

Iho-oireita on tullut vaikka kuinka paljon. Huomenna on prick-testit, mutta eihän nekään vältsysti mitään kerro. Mietin kuumeisesti josko pitäisi kokeilla Neocatea? Mä en jaksa tätä ihottumaa ja ennenkaikkea runsaita pulautteluja.

sopivan korvikkeen löytäminen. Pikkuherra on syönyt muutaman päivän Gefilus Peptidi Tuttelia kamalan kitinän ja huutamisen takia. Naamakin on näpyillä, mutta huutaminen ja unen puute on pahempaa. Minusta kuitenkin tilanne on mennyt tuolla korvikkeella vain pahempaan. Onkohan tuo tavallista vai pitäisikö korvikkeen auttaa heti jos on auttaakseen. En nyt tiedä kauanko korviketta kannattaa antaa ja mitä kokeilla seuraavaksi. Onko kaikki muut apteekin erityiskorvikkeet reseptin takana. Jos tämä kokeilu ei auta niin meillä on sitten edessä lääkärireissu. Pakko mennä kait yksityiselle kun terveyskeskuslääkärit ei ota ongelmaa tosissaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat