Seuraa 

Huomenta huomenta Kuttuset armaat!Menipäs yö hyvin, vauva heräsi vain yhden kerran neljän aikaan ja nukahti heti syönnin jälkeen uudelleen. Aamulla tosin totesin sen kuttulaumaa kiusanneen flunssan löytäneen tiensä tännekkin. Lihaksia ja päätä särkee siihen malliin, että kohta oon varmaan kunnon taudissa :o( No ei auta...Tänään on siis vauvan lääkärineuvola, saadaan tuoreet punnitustulokset :o) Päästään Talvikki vertailemaan kuinka kovaa tullaan perässä :o)))Serppu ja typy

Sivut

Kommentit (33)

kiireinen päivä takana... pyykkiä pesty ja kävin sitten ostamassa sen tukivyön tosta paikallisesta liikkeestä-->siellä myydään käytettyjä kamoja ja sain sen 15 egellä niin ostin.. nyt se viel pesuun niin sitten pääsen kokeilee... Kävin ostamassa myös lappuhaalarit hm:stä...laidun kiusaa mua joten koitan paremmin sitten myöhemmin....Soffu: eväät on pop uimahallissa!! suosittelen!!Hönttä: jep.. ilmankos viikot lissääntyy!!Nansku: ompas kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa!! Kiva että isosisko jo innoissaan hoivailee pikkuista!!Pia: mun normaalilämpö on kans 35.5 joten kuume tuntuu tosi pahalle kun on 37.jotain... vaikkei muiden mielestä ees kuumetta oo siinä vaiheessa!!Jellona: miten meni anopin kanssa?? Mä kanssa pelkään mitä mun anopin kanssa menee sukset ristiin kun taas oon katellu miten se hössää tota pikkuipanaa... ihan kokoajan ja raahaa sitä ympärikyliä ja hössää... sitä ei saa kukaan muu ees syöttää tai vaihtaa vaippaa..... Mulla menee hermo jos se meille tulee hössää tollee....Mariposa: hyvä että meni esitys putkeen!!Katzu: kivaa kun pääsette ulkoilemaan!!!sorry mut nyt ois annettava vuoro tolle miehukselle....Oli muuten tosi ihana ylläri toi kortti!! Ja tosissaan lomareissussa ois tarkotus menopelejä käydä koeajamassa ja jos hyvät löytyy niin ehkäpä myös ostamassa......Mut illanjatkoja... palailen kun kone alkaa taas suosiolliseksi.... :)

Kiitos HÖNTTÄ aamun nauruista :D Toi naisten ja miesten erot juttu oli mieletön xD pitää varmaan lähettää se miehelle töihin kolahti niiiin hyvin:)MARIPOSALLE tsemppiä esitykseen.MIITSU oli saanu hellyttävää postia. Ihanaa kun isovanhemmat odottaa jo noin innoissaan pikkusta:)Meillä killitellään sylissä. Alkaa kohta olla päikkäriaika, mut ei tällä hulivilillä näytä uni tulevan silmään;) Neuvolareissu olis meilläkin edessä iltapäivällä ja ihanaa huomenna päästään ekaa kertaa ulos, jos vaan lämpötila suosii :)Kohta räjähtää melonit, paree mennä tyhjentelemään->

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kohta lähdetään työnohjaukseen, juuri tulin naapuritalosta syömästä. päivä menee tosi nopeaan kun on vähän liikkumismahdollisuuksia eikä tarvii kökkiä samassa huoneessa koko aikaa! ihana työ ;) muutenkin rupee juttu selkiytymään pikkuhiljaa, jotain jo osaan tehdä itsekin.Mukavaa päivää kuttulaan ja palaan illemmalla kotikoneelta!Akashia

missä välis teille on tullu noit viikkoi jo noin paljon???

*tehän nappaatte mut pian kiinni*Onnea molemmille!!Ja Piipaa pitää sen oven kiinni ettei täti pääse sisään!!

Miesten ja naisten erot

Miesten ja naisten erot suhteessa seuraaviin asoihin:Suhteet:

Ensinnäkin, miehet eivät kutsu suhdetta suhteeksi - he viittaavat siihen esimerkiksi " se olis sitä aikaa kun Sanna ja minä kuljettiin yhdessä" .Kun suhde loppuu, nainen itkee ja uikuttaa sydänsurujaan kaikille ystävilleen. Tämän jälkeen hän kirjoittaa runon " kaikki miehet ovat sikoja" ja sen jälkeen jatkaa elämäänsä.Miehillä on hieman enemmän vaikeuksia. Kuuden kuukauden kuluttua suhteen loppumisesta mies soittaa humalassa ex-tytölleen kolmen aikaan aamuyöllä ja kertoo vihaavansa tätä ikuisesti, mutta olevansa kuitenkin valmis ottamaan tämän takaisin, jos hän suostuu tiskaamaan kuuden kuukauden aikana kertyneen astiavuoren.

Seksi:

Naiset suosivat 30-40 minuutin esileikkiä. Miehet suosivat 30-40 sekunnin esileikkiä. Miehet laskevat myös ajomatkan diskosta kämpille osaksi esileikkiä.

Aikuistuminen:

Naiset aikuistuvat huomattavasti miehiä aikaisemmin. Useimmat 17-vuotiaat naiset osaavat toimia kuin aikuiset. Useimmat 17-vuotiaat miehet nujakoivat keskenään urheilutuntien jälkeen ja juovat viinaa uutena vuotena ulkona -20' C:n pakkasessa. Tämän takia lukiolaisromanssit harvoin onnistuvat.

Lehdet:

Miestenlehtien sivuilta löytyy kuvia alastomista naisista. Myös naistenlehtien sivuilta löytyy kuvia alastomista naisista. Tämä johtuu siitä, että naisen ruumis on kaunista luonnon taidetta ja ansaitsee tulla julkisuuteen alastomana. Miehen ruumis sitävastoin on korni ja karvainen, eikä sitä tulisi näyttää päivänvalossa.Useimmat miehet kiihottuvat nähdessään alastoman naisen. Useimmat naiset huvittuvat nähdessään alastoman miehen.

Käsiala:

Hyväksi puolekseen miehet eivät käytä kovin koristeellista käsialaa. He vain raapustavat harakanvarpaansa paperille ja sillä selvä.Naiset sitä vastoin kirjoittavat hyvin sensuellia tekstiä, usein erivärisillä kynillä. Heidän I-kirjaimiensa päällä olevat pisteet muuttuvat hyvin herkästi ympyröiksi ja sydämiksi. Naisten kirjoituksen tuntee myös naurettavan suurista kiemuroista p:n ja g:n alapuolella.Todellista tuskaa aiheuttaa myös lukea naisten kirjoittamia muistilappuja. Lukipa lapussa sitten " käyn kaupassa" tai " jätin sinut ja muutan takaisin isän luokse" , yhdeksän naista kymmenestä piirtää hymyilevän naamankuvan sen loppuun.

Kylpyhuoneet:

Miehen kylpyhuoneessa on kuusi esinettä: hammasharja, hammastahnaa, partavaahtoa, partahöylä, saippuapala ja lähimotellista varastettu pyyhe.Keskimääräisen naisen kylpyhuoneesta löytyy 437 esinettä. Keskimääräinen mies ei osaa tunnistaa näistä suurinta osaa.

Ostokset:

Kun nainen lähtee ostoksille, hän tekee listan tarvitsemistaan tavaroista, lähtee kauppaan, ostaa tavarat ja palaa.Mies taasen odottaa niin kauan kunnes ainoa jääkaapista löytyvä ruokatavara on kuihtunut sitruuna ja puolikas oluttölkki. Mies lähtee vasta tämän jälkeen kauppaan. Hän lappaa kärryihinsä kaiken mikä näyttää hyvältä ja kassalle saapuessaan hänen kärrynsä on tupaten täynnä tavaraa. Tämä ei tietenkään estä häntä liittymästä pikakassan jonoon.

Kengät:

Kun nainen valmistautuu lähtemään töihin, hän pukeutuu Vero Modan villapukuun, laittaa jalkaansa lenkkitossut ja ajaa töihin. Paikan päällä hän hiljaisesti vaihtaa lenkkitossut puvunkenkiinsä ja istumaan päästyään potkaisee ne pois - ei kukaan voi kävellä moisissa piikkikoroissa vakavissaan koko päivää.Mies käyttää samoja kenkiä koko päivän.

Liikkeellelähtö:

Kun mies sanoo olevansa " ihan just valmis" lähtemään liikkeelle, hän on kusitaukoa vaille valmis lähtemään liikkeelle. Kun nainen sanoo olevansa " ihan just valmis" lähtemään liikkeelle, se tarkoittaa sitä, että hän on valmis lähtemään liikkelle kunhan saa silitettyä pukunsa, viimeisteltyään meikkinsä ja pestyään hiuksensa.

Kissat:

Naiset rakastavat kissoja.Miehet sanovat myös rakastavansa kissoja, mutta kun naiset eivät näe, miehet heittävät kissat ulos.

Jälkeläiset:

Naiset tietävät kaiken lapsistaan. Nainen tietää hammaslääkärikäyntien ajankohdista, jalkapallo-otteluista, romansseista, parhaista kavereista, mieliruuista, salaisista peloista ja toiveista.Miehet ovat hämärästi tietoisia joistain heillä asuvista lyhyistä ihmisistä.

Lyönti vyön alle:

Miehen ja naisen seuratessa televisiosta nyrkkeilyottelua nyrkkeilijä iskee toista vyön alle. Nainen sanoo " aiai, tuo varmaan sattui" . Mies puolestaan ulvoo tuskasta, kumartuu kaksinkerroin ja todellakin TUNTEE tuskan.

Pukeutuminen:

Nainen pukeutuu erikseen ostoksille menoa, koiran ulkoiluttamista , roskiksen tyhjentämistä , puhelimeen vastaamista, kirjan lukemista , töihin menoa, ruuanlaittoa ja vierailuja varten.Miehet pukeutuvat erikseen häitä ja hautajaisia varten.

David Letterman:

Men think David Letterman is the funniest man on the face of the Earth. Women think he is a mean, semi-dorky guy who always has a bad haircut.

Pyykinpesu:

Nainen pesee pyykkiä parin päivän välein.Mies käyttää joka ikistä omistamaansa vaatetta, mukaanlukien hiphop-housut jotka olivat muodissa 8 vuotta sitten, ennen kuin edes ajattelee pyykinpesua. Kun mieheltä lopulta loppuvat puhtaat vaatteet, hän kantaa pyykkivuorensa pesutupaan ja tunkee kaikki vaatteet kerralla pesukoneeneeseen. Jos osa vaatteista ei mahdu, mies kirjoittaa taloyhtiölle esityksen " kunnollisen pesukoneen" hankkimisesta. Miehet odottavat myös aina tapaavansa pesutuvassa kauniita naisia - onhan pyykinpesu naisten työtä.

Sukat:

Miehet käyttävät käytännöllisiä sukkia. Jopa häissä tai hautajaisissa heidän vaateparteensa kuuluvat valkoiset tennissukat, jotka sentään ovat samaa paria. Miesten sukkia pidetään harvoin seksikkääinä.Naiset puolestaan käyttävät hyvin hassuja ja hankalasti puettavia sukkia. Ne joudutaan vetämään jalkaan hankalasti kumartuen, ulottuvat aina yläreiteen asti ja kiinnitetään nauhoilla vyötäröllä roikkuvaan salaiseen vyöhön. Naisten sukkia pidetään hyvin seksikkäinä.

Lempinimet:

Kun Susanna Virtanen, Niina Nykänen, Anne Mäntylahti ja Kati Teräväinen lähtevät ulos, he kutsuvat toisiaan Susannaksi, Niinaksi, Anneksi ja Katiksi.Kun Mikko Virtanen, Petri Nykänen, Ossi Mäntylahti ja Janne Teräväinen lähtevät ulos, he kutsuvat toisiaan Virtaseksi, Nykäseksi, Mäntylahdeksi ja Teräväiseksi.

Laskun jakaminen:

.. ja kun iloinen miesseurueemme saa eteensä 150mk:n laskun, jokainen heittää pöydälle satasen, kellään ei ole pienempää ja kukaan ei myönnä haluavansa rahasta takaisin.Kun naiset saavat eteensä 150mk:n laskun, sekunnin murto-osassa esiin ilmestyvät taskukokoiset laskukoneet.

Peilit:

Miehet ovat tylsiä: he yksinkertaisesti katsovat peilistä miltä näyttävät.Naiset ovat naurettavia: he tarkistavat jokaisesta mahdollisesta kiiltävästä pinnasta miltä näyttävät. Oli sitten kyseessä peili, lusikka tai näyteikkuna.

Keski-iän kriisi:

Kun nainen saapuu keski-ikään hän käy läpi valikoiman monimutkaisia tunteellisia, psykologisia ja biologisia muutoksia. Nämä ovat yksilöllisiä kullekin naiselle.Miehillä taasen keski-ikään saapuminen aikaansaa kaikilla samankaltaisen reaktion: he ostavat nahkaiset ajokäsineet, kampaavat hiuksensa taase, ostavat Ray-banit ja Porchen.

Puhelin:

Miehet näkevät puhelimen yhteydenpitovälineenä. He käyttävät sitä välittääkseen lyhyitä ja ytimekkäitä viestejä toisille miehille.Nainen saattaa vierailla ystävättärensä luona monta viikkoa, tulla takaisin kotiin, soittaa tälle ja viettää puhelimessa kolme tuntia.

Autolla ajo:

Kun nainen ajaa autolla ja eksyy, hän pysähtyy huoltoasemalle kysymään ajo-ohjeita.Kun mies ajaa autolla ja eksyy, hän ei pysähdy huoltoasemalle kysymään ajo-ohjeita. Miehet pitävät moista heikkouden merkkinä ja ajavat mieluummin tuntikausia ympyrää nostaen samalla moraaliaan lausumalla aika ajoin " Taidettiin löytää uusi tie kotiin" tai " hei, tuolla näkyy Valintatalo, nyt ollaan lähellä."

Virheiden myöntäminen:

Naiset myöntävät joskus tehneensä virheitä.Viimeisin mies, joka myönsi tehneensä virheen oli kenraali Custer.

Richard Gere:

Naiset pitävät Richard Gerestä koska hän tuntuu vaarallisen seksikkäältä.Miehet vihaavat Richard Gereä koska hän muistuttaa heitä siitä limaisesta kuntoklubin jätkästä joka käy treffeillä vain naimisissa olevien naisten kanssa.

Madonna:

Sama kuin yllä, toisin päin, samasta syystä.

Lelut:

Pienet tytöt rakastavat leluja. 11-12 -vuoden iässä he menettävät mielenkiintonsa näihin.Miehet eivät koskaan menetä mielenkiintoaan leluihin. Kasvaessaan vanhemmiksi heidän leluistaan tulee vain kalliimpia ja epäkäytännöllisempiä. Tyypillisiä miehen leluja ovat mini-TV:t, autopuhelimet, grafiikkalaskimet, pienet robotit, jotka tarjoilevat erilaisia drinkkejä komentojen mukaan, videopelit ja ylipäätään mitkä tahansa esineet, jotka piipittävät, vilkkuvat ja vaativat 4 AA-patteria toimiakseen.

Kasvit:

Nainen lähtee viikoksi matkalle ja pyytää miestä kastelemaan kukkaset. Mies kastelee kukkaset. Nainen tulee takaisin viikon päästä ja löytää asuntonsa täynnä kuolleita kukkasia. Kukaan ei tiedä miksi näin tapahtuu.

Pukuhuoneet:

Miehet puhuvat pukuhuoneissa kolmesta asiasta: rahasta, jääkiekosta ja naisista. He liioittelevat tulonsa, eivät tunne jääkiekkoa läheskään niin hyvin kuin luulevat ja keksivät tarinoita naisista.Naiset puhuvat pukuhuoneissa vain yhdestä asiasta: seksistä. Eivätkä suinkaan ympäripyöreästi - heidän kuvauksensa ovat äärimmäisen yksityiskohtaisia, teknisiä ja kuvaavia. Eivätkä he koskaan valehtele

Autotallit:

Naiset käyttävät autotallia parkkeeratakseen sinne auton ja säilyttääkseen siellä ruohonleikkuria.Miehet käyttävät autotallia askartelutilanaan, pitävät siellä varastossa autonsa huoltosarjaa, polkupyörää, voimailyvälineitä, kalastustarvikkeita ja siemenviljaa ruohikkoon. Autoa he eivät siellä säilytä.

Elokuvat:

Jokainen naisnäyttelijä on suorittanyt yhden alastonkohtauksen. Tämä johtuu siitä, että lähes kaikki elokuvaohjaajat ovat miehiä.Ainoa mies, joka on esiintynyt elokuvassa alasti on Richard Gere. Tämä on toinen syy, miksi miehet vihaavat häntä.

Jalokivet:

Naiset näyttävät kauniilta jalokivissä.Miehellä on hyväksyttävää löytyä yksi jalokivisormus vasemman käden nimettömästä. Mikäli koruja löytyy useampia, hän on hintti.

Maku:

Miehet pitävät naisista.Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä.

SERPPU; me saatiin sairaalasta mukaan pieni pullo Klorhexol-nimistä ainetta, jolla ollaan napaa putsattu/hoidettu. Siis ekaksi on putsattu vedellä ja kuivattu ja sitten laitettu lopuksi tota sairaalan ainetta. Se jätetään siihen napaan, eikä sitä siis kuivata pois. Meilläkin alkaa toi tynkä nyt haisemaan, mut hyvä tietää että sekin kuuluu asiaan.Mun pitäisi kans alkaa väsätä matkakorvaushakemusta Kelalle niistä äitipolikäynneistä. Aikaa on toki se 6kk, mutta voisin yllättää itseni tekemällä joskus jotain tuollaista heti eikä ajan päästä :DKATZU; kiva että pääsette pian ulkoilemaan. Mä odotan kans innolla ensi viikkoa, kun meillä sama edessä. En olekaan ollut pihalla kahteen viikkoon:( Sen jälkeen kun sinne osastolle naistenpäivänä jouduin, en ole nenääni ulos laittanut. Tai pääsishän sitä ulos nytkin pikaiseen kun vaan lähtis, mutten henno jättää vauvaa hetkeksikään :) Lähdetään sitten yhdessä kun lähdetään.Tissit räjähtää kohta, taidan vähän pumppailla :) Sain eilen pakastettua ekat maidot - siitä se lähtee!

Ninnu: Juups,syötiin puoli 9 puuroo,toisinaan syödään seittemältä,joskus yheksältä,se on tää kotirouvan akateeminen vapaus syödä ku huvittaa/maittaa :DDDMiitsu saanut ihanaa postia!!!Harmi,ku Marieela kipeenä! Ja voi teitin tyttö-ressua :( Toinen olis niin toivonu,et äitille sais esiintyä...Meillä oli äsken henkevät ruokapöytäkeskustelut aiheesta kuka on syntynyt kenenkin mahasta :D Käytiin läpi koko lähisuku ja sit hetken hiljasuuden jälkeen 3,5 vee paukautti,että " mistäs poliisit syntyy" Mulla meinas mennä lihapulla oikeesti väärään kurkkuun,kun alkoi niin hirmusti naurattaan. Enkä tajunnu kysyä,mistä se kuvitteli,että ne syntyy ;))Nyt laittaan typykkä päiväunille.

Tänne ei taas mitään uutta... Vieläkin pienet flunssan oireet vaivaa, vaikka jo luulin siitä päässeeni. Tai olisko tuo väsymys sittenkin siitä sunnuntaina olleesta työvuorosta johtuvaa??Serppu: Kurjaa, et sullakin on flunssa! Taitaa olla ihme virus tämä, kun käy koko kuttulauman läpi ja leviää tietokoneiden ja netin kautta. :oMiitsu: Voi, miten ihanaa postia saitte! Nyt eikun vaunuja valkkaamaan, kun maksaja on tiedossa. Mites sen tukivyön kans? Kysyitkö terkkarin apuvälinelainaamosta? Ja harmi, et sullekin pukkaa flunssaa!Marieela: Ihanaa, et sait poitsun hetkeks ulos ja saat levätä. Pikaista paranemista! Ja jos yhtään lohduttaa, niin et sairasta flunssaa yksin, kohtalotovereita on, kuten huomaat. :)Piipaa: Pidähän ovesi tiukasti kiinni ja ikkunat kans, ettei se täti tunge itteään teille! Ja jos tunkee, niin myrkytä! :))Hönttä: Kiitos tosiaan nauruista. Toi miesten ja naisten erot- juttu oli hyvä. Mua jäi tosiaan mietityttää, et mistä mahasta ne poliisit syntyy, et viittis kysäistä lapsoseltas... ;) ihania nuo lasten ajatukset! Mäkin oikein odotan, et mitähän meidän neiti sit pohtiikaan, kunhan sanat löytää. Nythän se on vaan " mam-mam, pap-pap, gää-gää" -linjaa.Ulkona paistaa ihanasti aurinko. Ja on niin ihanan keväisen näköistä, mut kylmähän siel taitaa olla. Jospa lähtis kahvin keittoon!Moi!Sanjuska

Vähän nauratti kun piipaa puhui lounaan laittamisesta---> mä syön just vasta aamupalaa =D No mulla on iltavuoro tänään ni nukuin ihan rauhassa.Mä en oikeen jaksa uskoa, että ois ovis-oire toi huimaus. Mulla ei tähän ikään mennessä oo IKINÄ ollut sellasta oiretta, miks ihmeessä ja mistä ihmeestä sellanen oire nyt yhtäkkiä tulis?...*epäilee*Talo on taas siinä kunnossa, että oksat pois. Pitäs tehdä mega-siivous, mutta kun laiskottaa. Mietin tossa äsken, että kun on taas sellanen olo, että haluais vaan OLLA. Onks teillä muilla koskaan sellasta oloa? Siis olla sillai että tietäis että ei TARVI tehdä yhtään mitään vaikka muutamaan viikkoon...pöh. Keep dreaming. Pitäs tehdä yks essee, ens viikolla taas tentti tiedossa, talo pitäs siivota ja töissä pitäs käydä...mälsää.Mutta nyt yritän saada itestäni ees jotain pientä irti.

Oon ihan just lähössä sinne kouluun pitään sitä esitystä ja mua jännittää ihan sikana. En tiiä onko enemmän sitä et joutuu meneen koko laitokseen vai se esitys.. Molempi pahempi. ;D Ja nyt tietty viime tipassa alan epäileen ihan kaikkea mitä olen kirjottanu, taitaa tulla opelta tiukkaa palautetta.. :s Ja sen lisäks pelkään et paha olo iskee yhtäkkiä... Täytyy kiltisti pyytää jos voisin olla ensimmäinen nii ei tarvis jännätä montaa tuntia. Mut pitää kai mennä vähän sutiin namaa esiintymiskuntoon.....Serpulle ja typylle hyvää neuvolareissua ja mukavaa päivää Los Kutuille!!Mariposa rv 7+4

Hitsi et on ollut taas tekemistä. Eilen en kerenny koneelle ollenkaan mutta tänään mies menee töihin ni ehdin hieman paneutua enemmän pinoihin.Se on nyt kuulkaas niin et kesäkuukin lähestyy uhkaavasti. Päivä on nyt jo pidempi ku yö. Jes!!!!Marieelalle parantumissäteitä!! Toi 40 astetta kuullostaa jo aika kauheelle. Multa olis kyllä siinä vaiheessa taju pois- no ainakin aika lähelle.Axe: Kiitti siitä lääkärilehti vinkistä!! Kävin eilen kirjastossa lukemassa kyseisen palstan. Siellä Suomen lääkärilehdissä olis muissakin ollut siitä lihavuudesta juttua mutta en ymmärtäny mistä ne löytää ku merkintä oli lähteen perässä esim. 2003/64. Lehti ilmestyy joka viikko joten vika lehden numero on 52. Outoo! Mutta kiitti tuosta kuitenkin!Miitsu: Hauskasti tosiaan sattunut neuvolat samoille päiville kaikille! Mä saankin ens kerralla ne perhevalmennuksen päivämäärät. Terkka lupas. Jänskää, pääsee sinnekkin! Ja oikeesti se synnytys lähenee kohisten. Nopeesti on mennyt aika ja varmasti menee loppuaikakin.Muistinkohan kiittää Piipaata siitä jugurtti-vinkistä. Todellakin opin ainakin viime uintikerralla (tai itseasias sitä edellisellä) et eväät tästä lähtien mukaan AINA! Jugurtti onkin hyvä idea!Akashialle pahoittelut tädistä!!Jees, pitää toi ukko repiä sängystä ylös että ehtii hieman siivota( ei varmasti siivoa, mutta aion yrittää) ennen ku joutuu lähtee töihin.

Palajan illemmalla kun oon noita pinoja lukenut enemmän.Soffu + Hiski 25+5 (kauheen vaikee muistaa noi viikot)

Miitsu: Voi miten ihanan viestin saitte! Kukahan tarjoutuisi ostamaan meille ne kaksosten rattaat :)Hönttä: Siis et ole tosissasi, että teillä syödään puuro vasta puoli yhdeksältä?!Posa: Kyllä mä ihan amk:n jutuista puhuin. Se on sulla sit seuraavana edessä :)Marieela: Kuin ihmeessä sä jaksat hoitaa poitsun, kun olet noin kipeä? Kunpa parantuisit pian!

Serppu! Hieno juttu, että yö meni hyvin, mutta enpä ois flunssaa sulle toivonut. Jäämme oottelemaan neuvolakuulumisia!

Niin ja kiitos selvennyksestä eiliseen keskusteluun viitaten! =DFedericalle myös pikaista paranemista, eikö se tauti nyt jo hellitä sullakin!Miitsu! Mites voit, menikö kihelmöinti jo ohi?Lynette! voishan se olla ovisoirekkin!?Nyt pitää hakee lisää kaffetta! Oikein muksaa päivänjatkoa kaikille kutuille!

piipaa kp 28/31 ja täti jo soittelee ovikelloa->lämmöt alhaalla. :' (

Just tultiin kaupasta ja tässä ranskanpastilleja lussutan :)Tenavan yö meni plörinäksi niin kuin arvelinkin. Kahdentoista maissa alkoi huutamaan ja kun tutin anto ei auttanut, otin sit viereen. Ihan hiessä oli koko lapsi. Meidän vieressä sit nukahti heti, mutta nukkui melko rauhattomasti. Mutta ihme kyllä aamulla ollut ihan ok ja syönytkin normaalisti. Ukko sanoikin kun tenavaa aamulla katseli, että nyt se ottaa takaisin sen, minkä eilen illalla menetti.Kun tuo lapsonen menee unille pitää aloittaa mökin puunaus. Mun isä tulee tänään tenavaa katsomaan luentojen ajaksi, ja täällä pitää olla silloin siistiä. Pitää pestä jääkaappi ja mikro ainakin ja tietty imuroida jne.Ninnu ja P rv 14+0

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat