Seuraa 

Onko kellään kokemusta miten pitkä on toipilasaika 1v3kk ikäisellä jolta poistetaan kitarisat ja pistetään putket korviin???? En tajunnu lääkäriltä tätä kysyä, mut ois hyvä varautua etukäteen kotona olemiseen mikäli aika on useampia päiviä...Kiitos jos joku osaa vastata!

Kommentit (4)

..tänään " kutsu" putkitukseen ja ohessa olevassa ohjelapussa luki ettei putkitettuja korvia tarvitse varoa mitenkään suihkussa ja että sairaslomaa ei putkituksen vuoksi anneta vaan lapsen voi viedä normaalisti seuraavana päivänä tarhaan.

Meidän poika (1v11kk) leikattiin 2vkoa sitten perjantaina. Sunnuntaina piti jo jarruttaa tahtia.Särkylääkettä syötettiin ihan kiitettävästi viikonlopun aikana, mutta tiistaina kun vein tarhaan niin vaan aamulla oli enää tarvinu panadolia.Kaikkein ihaninta oli sunnuntaina, kun poika juoksi ympäri taloa ja nuuskutti nenän kautta ja nauraa kihersi. Reppana sai eka kertaa elämässään nenän kautta kunnolla ilmaa. Sama oli ekoina yönä kun piti isin kanssa kuunnella " vauvan" tuhinaa eka kertaa - kyllä oli ihanaa! Leikkaukseen asti meidän poju vain rohisi ja kuorsasi.. vauvasta asti. Korvatulehduskierre oli kamala ja infektioastmaan ei meinannu tepsiä mikään.Eli kaikki meni nopeasti ja hyvin. Nyt on jo pojalla ihan " tavallinen" yskä ja nuha. Kyllä on elämä helpompaa. (ainoa vaikea on suihkussa ja uimassa käynti kun pitää laittaa silikonitulpat ja panta)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä mentiin jo samana päivänä ihan normaalisti,kuin ei oltais missään oltukaan.

korvien putkitus on niin pieni toimenpide,että siinä taitaa olla seuraava päivä " sairaslomaa" varmuuden vuoksi.kitarisan poiston jälkeen poika nukkui suoraan n.5tuntia sairaalassa ja lähti petiltä suoraan leikkimään,niinkuin ei olisi mitään tehtykään.hoitaja sanoi että oli hyvä kun pojalle uni maistui,ne ketkä heräävät heti leikkauksen jälkeen ovatkin kipeitä ja sekaisin.

kotona oli kiukkuinen kun ei päässyt samana päivänä ulos.

kahtena seuraavana päivänä ääni oli käheä,ja kurkku vähän kipeä.muttei sitä huomannut kuin äänessä.kaikki meni tosi hyvin ja helposti!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat