Vierailija

Kertokaa jos tiedätte hyvää hilsehoitoa please!jo epätoivoinen

Kommentit (18)

Tässä on vuosien varrella kokeiltu sitä liejumaista ruotsalaista ainetta, ei auttanut. Kaupan hilseshampoot ei auta, kampaamoiden bio+-sarjan aineet ei auta (tästä huomasimme sen, että parturi-kampaamot valehtelevat mitä vain saadakseen kalliin pullon myydyksi).Eräs tuttu lääkäri viime kesänä vinkkasi miestäni Nizoralista ja sanoi, että " jos muut aineet ei auta, on se sienen syytä, silloin auttaa vain Nizoral" . Ja auttoi, lähti 2 viikossa. Käyttö menee meillä niin, että jos hilsettä ilmaantuu, käytät 3 x viikossa kahden viikon ajan. Kun hilsettä ei ole, käytät kerran viikossa. Meillä auttoi mainiosti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On vain aika arvokasta ainetta ja vain apteekista. Nyt en ole 3 kk käytätnyt eikä edelleenkään hilsettä. Se pieni pullo kestää n vuoden minun käytössä, kuivuu jos unohtaa korkin auki.

Muita shampoita kun taas käyttää niin kohta on taas pää hilseessä. Apteekin tai kampaamoiden tuotteisiin ei ole varaa, joten H&S ylivoimaisesti paras.

kannattaa aina ennen pesua laittaa tavallista perusvoidetta (tyyppiä aqualan L) ja antaa vaikuttaa hyvän aikaa, vaikka puolisen tuntia. Jos päänahka on tosi kuiva, hillitsee tuo ainakin minulla kutinaa, kun nahkakin saa välillä kosteutta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat