Vierailija

Mietityttää...sukuni järkyttyisi jos tietäisi että mahdollinen kummi onkin lesbo. Mitä ihmettä teen?

Kommentit (20)

a päivä? Homot ovat Jumalan lapsia siinä missä heterotkin. Minä ainakin valitsen lapseni kummeiksi kaikkein parhaimmat henkilöt siihen tehtävään ja käsittääkseni se tehtävä ei sitoudu mitenkään seksuaalisuuteen. Ja herää tosiaan vielä kysymys, että kuinkakohan tiiviisti USKONTO ja KIRKKO ovat nykykummeudessa läsnä ylipäätään. Varmaan yhdeksällä kymmenestä kummista se uskonnollisuus väleissään kummilapseen rajoittuu tasan siihen kastetilaisuuteen. Muut kummin arvot punnitaan sitten käytännön arjessa, johon uskonto tänä päivänä kuuluu aika harvassa perheessä.

niin et kai nyt sukulaistesi ahdasmielistä reaktiota pelkää?Meillä yhden lapsista kummi on biseksuaali, joka eli lapsen ristiäisten aikoihin samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ollut mitään asiaa vastaan. Pappi kyllä sanoi, että tuntee joitain pappeja, jotka eivät hyväksyisi lesboparia kummeiksi. Kirkon sisällä ollaan homoudesta montaa mieltä, eikä kirkolla ole virallista kantaa homouteen.

Lähteekö ne perheenjäsenet yleensä kyselemään että jaahas jaahas, minkässuuntainen tuo henkilö on?? Ei varmasti ja jos se jossain vaiheessa tulee esiin, sanot vain että mitäs sitten? Kummius on kyllä paljon muuta kuin vain sitä kirkkoon ja uskoon katsomista. pöh-.


Meillä on lapselle " homo" kummi. Eikai sillä väliä ole onko joku hetero, homo, lesbo tai Bi. Yhtälailla he ovat ihmisiä ja sopivat kummin tehtävän. Meillä tämä homo kuuluu sitäpaitsi kirkkoon :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat