Seuraa 

Eli meillä pojat jo 10 kk ja edelleen syövät öisin 1-2 krt. Toinen kaveri nukkuu suht levollisesti ja herää lähinnä syömään - joskus tyytyy tuttiin. Toinen taas nukkunut 6 kk iästä tähän päivään tosi levottomasti ja ruokaa menee myös. Levottomuudet ehkä muuten jaksaisikin (pakkohan se on), mutta nyt on tuo syömishomma jotenkin käynyt tympäsemään. Kaverit syövät kuitenkin tosi hyvin päivällä ja illalla ennen nukkumaan menoa vielä puurot ja maidot.



Miten te muut olette ratkaisseet syömisvieroituksen - yhtä aikaa vai erikseen, huudolla vai ilman? Niin ja jos jollakin omakohtaisia kokemuksia yöllä itkevästä levottomasta nukkujasta, niin niitäkin vinkkejä tänne päin, kiitos :) Tämä meidän herra A herää ikään kuin tarkistamaan tilanteen ja hätääntyy heti, vaikka tilanne on ennallaan ja tassuttelu unikoulua harrastettu se 4 kuukautta...



Nimim. " tahtoisi jo nukkua itsekin"

Kommentit (3)

Meillä kaksoset nyt 1v3kk. 10 kuukautisena meillä tyttö vielä kaipasi maitopulloa yöllä. Sitten kun tuntui että välit vaan lyheni, jo kahden tunnin välein taas piti olla pulloa kiikuttamassa, päätin että nyt saa kyllä riittää, kun itekin pitäis saada joskus nukkua ja töihinlähtökin läheni. Mä pidin kotona unikoulun, ja jo kolmantena yönä neitikin nukkui koko yön. Poika meillä on nukkunut melkein alusta asti kokonaisia öitä, joten hänen unirytmiinsä ei tarvinnut puuttua, tosin joutui kuuntelemaan pari yötä siskon kiukuttelua, kun samassa huoneessa nukkuvat ja äiti ei vaan suostunut pulloa sille kiljukaulalle kiikuttamaan. Nyt molemmat nukkuu hyvin, ja vanhemmatkin saa levätä.

Meillä nyt 20kk kaksospojat, ja vasta kuukauden (!!!) päivät ovat menneet ilman yösyöntejä. Aloimme yövieroituksen jotain samanikäisinä, kun teillä nyt ollaan, mutta puhkeavat hampaat, flunssat jne. jatkoivat yörubmaa aivan liian pitkään. Välistä tuntui, että pojat heräävät syömään ihan vaan syömisen ilosta ja kun yritettiin olla muutama yö ilman vellipulloa, niin mahat murisivat ja kauhee huuto ja monen tunnin valvominen jos ei velliä antanut.



Me tehtiin silleen, että vierotettiin samanaikaisesti sekä tuttipullosta että yösyönnistä. Ekana jäi aamupullo pois ja sitten iltapullo. 3. päivänä ei enää ollut tuttipulloja käytössä ja selitettiin -toimii tietty vaan näin isommille taaperoille- että: " ei ole enää tuttipulloa, kun ne annettiin pienelle serkkuvauvalle. Nyt juodaan mukista iltavelli ja sitten aamulla uudestaan. Yöllä ei voi juoda, kun tiskikoneen täytyy pestä mukia aamuksi." Pojat katsoi mua ihan kuin hullua, mutta sitten pian tajusivat, että kun itse saivat kantaa mukit koneeseen, niin ei sitä kannata yöllä herätä, kun ei ole mitään tarjolla. Heräily loppui oikeastaan itsekseen vajaassa viikossa. Suosittelen, että vieroitatte molemmat samaan aikaan ja vaikka huudolla. Ei kannata päästää tuota yöhelvettiä niin pitkälle kuin meillä meni. Oltiin miehen kanssa ihan loppu ja viimeisillä voimanrippeillä koitettiin vielä tätä vieroitusta joka onneksemme tepsi!



Voimia ja onnea matkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo, kai se on taas alettava unikouluttamaan ja vaan päätettävä, että se loppuu kerta laakista (toivottavasti). Tuttipulloista pitäisi meidänkin päästä eroon, joten siihenhän se on tosiaan hyvä liittää.



Aina on kuitenkiin jotakin tulossa (hampaita, kävelyt ym.), että ei kai sitä ihan täydellistä aikaa löydykään. Viimeistään kuukauden päästä tartumme " härkiä" sarvista, kun olemme molemmat kotosalla. Kiitos siis teille kannustuksesta ja ihanaa kevättä!



-liisuliini

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat