Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

etuovi ja kohdenumero 626762

Sivut

Kommentit (69)

Eikä millään viitittäis ottaa sitä poiskaan vielä kun kuitenkin kohta muutetaan pois täst kämpäst :) Tai ainakin toivotaan niin! :)-ap-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pääkaupunkilaisten mielestä on varmasti halpa, kun tolla hintaa sieltä ei sais varmaan edes yksiötä. Eura on kuitenkin pieni paikkakunta ja siksi myös asuntojen hinnat on reilusti halvempia. Vertaa hintaa paikallisiin neliöhintoihin. Jos on suunnilleen samaa tasoa, hinta on kohdallaan. Mutu-tuntumalla hinta vaikuttaa melko kalliilta.

Kiva kämppähän tuo on, hyvässä kunnossa ja kodikkaasti sisustettu. Kaikki yksityiskohdathan nyt eivät voi jokaista miellyttää mutta yleisilme on ihan mukiinmenevä :)

Ja me ei tehty tohon kylppäriin yhtään mitään, ainoastaan ostettiin tuo kaapisto ja peili siihen. Olisi kyllä hienoa jos siellä olis kaakelit, mutta ei me lähetty sitä purkamaan kun just oli se remppa tehty kun me toi ostettiin... :)

Lattialla on myös muovimattoa...Muualla kämpässä onkin laminaattia :)-ap-

Sitä pihaahan voi muokkailla miten haluaa, verrattuna pk-seudun isompiinkin rivareihin niin tossa oli ihan hyvä pieni piha. Keittiö tosi hieno, oh ehkä vähän pieni. Jos ette tarvitse kuin yhden makuuhuoneen niin siitä vaan. Meille toi ei riittäis.

Minä en ihan pystyisi siihen, kun täällä on aina niin kriittistä porukkaa.Mutta kyllä se telkkarin päällä oleva taulu on aika kaamea. Mieti sitä vielä!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat