Vierailija

Millaisessa käytössä teillä Timmyt ovat?

Ovatko joihinkin tilanteisiin liian suuret/pienet?

Onko teillä muita vaunuja/rattaita käytössä? Jos on, niin millaiset ja mihin käyttötarkoitukseen?

Ovatko hintansa väärtit?Kiitokset vastauksista jo etukäteen! Täällä mietitään isojen vanhojen yhdistelmien rinnalle toisia kulkupelejä nyt reilun puolen vuoden ikäiselle lapselle ja sitten myöhemmin mahdolliselle pikkukakkoselle. Tarjoituksena hankkia kunnolliset (ei siis mitkään rimpulat) rattaat, mutta kuitenkin pienemmät/ketterämmät kuin yhdistelmät.

Kommentit (2)

Meillä Timmyt ostettiin vauvaa varten, ennen hänen syntymäänsä. Olivat siis käytössä kantokopan kanssa heti alussa ja edelleen kun lapsi on nyt reilu vuoden. Muita rattaita ei ole ollut kuin matkarattaat, joita on sitten käytetty lähinnä kauppakeskuksissa ja joskus pihalla nukuttamisessa jos on oltu reissussa tms.Nykyään rattaita käytetään kun liikutaan omasta pihapiiristä pois päin, kerhoon tai puistoon tai muualle. Meillä on myös käytettynä ostettu pick-up seisomalauta ilmakumeilla isompaa lasta varten.Voin vain kehua! Ei ole ollut mitään ongelmaa vaunujen kanssa missään asiassa. Kuomu on todella suojaisa varsinkin silloin jos selkänojaa ei tarvitse pitää makuuasennossa, eli kun lapsi istuu vaunuissa. Silloin kuomu kääntyy periaatteessa jopa alas asti, eli jos tuiskuaa vaikkapa vaakatasossa pysyy lapsi silti kuomun alla kuivana ja silloinkin näkee eteensä, jos avaa kattoikkunan suojaluukun, niin lapsi voi kurkkia ulos tuosta ikkunasta. Tai kuten meillä kun aurinko yllättää joskus kesken matkan ja aurinkolasit ovat jääneet kotiin, niin käännän kuomun lapsen kasvojen eteen ja se peittää auringon tosi hyvin ja silti lapsi näkee kuomun alta hiukan eteenkinpäin.Meillä on crossi-pyörät, eli vähän normaaleja isommat ja ilmakumiset. Olen kerran joutunut pumppaamaan ja meni pyöräpumpulla hyvin ja hyvät ovat olleet työnnellessä, myös lumihangessa meni hyvin eteenpäin.Suosittelen Timmyjä ehdottomasti!salminakki

Myin juuri omani pois, kun poika on jo 3-vuotias eikä niitä enää tarvittu. Kun poika oli pieni, Timmyt olivat päiväunikäytössä (hyvät kun selkänoja menee makuulle), lenkkikäytössä myös metsäpoluilla, kauppakäytössä kun kävellen liikenteessä...Eli ihan missä vaan. Autokäytössä meillä on olleet matkikset, kun Timmyt ovat kuitenkin aika raskaat nostella (siis verrattuna sateenvarjorattaisiin tms). Ovat tosi monikäyttöiset ja hyvät, ei voi kuin suositella. Eron esimerkiksi yhdistelmiin huomaa koossa ja ketteryydessä samantien.Meillä niillä peruspyörillä eli ilmakennoilla ja suosittelen niitä lämpimästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat