Vierailija

Kommentit (17)

Jäätelöbaari on ollut myös kova juttu. Mä olen baarin pitäjä ja tytöt saavat tilata haluamansa annoksen erilaisista jätskeistä ja hörselöistä

:-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten vaikka cocktail-tikkuja joihin on laitettu hedelmä- ja vihannespaloja, juustoa yms.

Popcorn on aika suosittua ala-asteikäisillä.. Pienet pizzapiiraat suolaisen nälkään vähän ruokaisampina.

Ja voihan tuossa toisessakin näyttelyssä olla ideana, että kaikki saavat ruusukkeen ;)Mutta " omistajat" voisivat tosiaan pyörähtää pehmokoiriensa kanssa pari kierrosta..

on sellainen ' pigs in a blanket' ja nauravat nakit risteytys.Leikkaa prinssinnakkien päihin semmoiset ihan matalat ristit nauruja varten, kääräise nakit voitaikinasuokaleisiin niin että päät jää näkyviin ja paista uunissa 225 asteessa kunnes nakit nauraa

juhlille joku teema. Tarjottavia on sitten hauska kehitellä sen ympärille! Mielikuvitusta peliin :) Meidän tuleva 4v. haluaa Tuhkimo-synttärit!!??? Jotain prinsessa-aiheista pitää varmaan kehittää.

Tee luunmallisia pikkuleipiä (ulkomailta saa tilattua sellaisia piparimuottejakin, mutta itsekin on helppoa tehdä)Kakuksi sopii esim. dalmatialaiskakku, joka on helppo toteuttaa: Tee pyöreä kakku, muotoile sitä vähän (tee esim. korvat), päällystä kermalla ja tee lakumatosta silmät, kuono ja " täpliä" ja lakunauhasta viikset. Laita googlen kuvahakuun " cake dalmatian" , siellä oli ainakin yksi ihan kiva kuva (oikealla alarivissä)Lisäksi tietysti " koirankeksejä" ja pieniä namusia (kuivamuonaa)Leikiksi sopii tosi hauska " syö ilman käsiä" -leikki eli lautaselle laitetaan mm. rinkulamuroja, rusinoita, poppareita ym (koiranruuan näköistä!) pientä syötävää. Lautaset laitetaan lattialle ja lapset yrittävät syödä kuten koirat eli kädet selän takana. Se, joka on ensin saanut lautasen tyhjäksi on voittaja. (Syvä lautanen helpottaa ja nopeuttaa hiukan kilpailun kulkua ;)Lisäksi leikkinä voisi olla esim. temppurata (jos on tilaa) tai koiranhännän kiinnitystä (vrt. aasinhäntä-leikki)Myös " koiranäyttely" voisi olla kiva idea - eräänlainen muotinäytös siis; lapset voisivat pukeutua huiveihin ym ja pyörähtää lavalla. Palkinnoksi tietysti sellaiset rusetit rintaan, joita koiratkin saavat.Niin suolaisena voisi olla hot dogit ;-)Helppoa kuin mikä: pikku hodarisämpylöitä, nakkeja ja lisukkeita (kurkkusalaatti, ketsuppi, sinappi) ja vaikka tämän lisäksi pitkiä ranskalaisia perunoita, joita voi mutustella sormin. Suolaiseen ateriaan ei siis tartte lainkaa haarukoita ja veitsiä :)

Tuon ikäinen voi tykätä jostain urheilulajista, hevosista... you name it.Sitten koko juhla rakennetaan kyseisen teeman ympärille, niin tarjoilu kuin ohjelmakin.

Vierailija:

Lainaus:


Myös " koiranäyttely" voisi olla kiva idea - eräänlainen muotinäytös siis; lapset voisivat pukeutua huiveihin ym ja pyörähtää lavalla. Palkinnoksi tietysti sellaiset rusetit rintaan, joita koiratkin saavat.nätit maljat jätskiannoksia vartenSit hommaat paria kolmea eri jädee, hirmumäärän erivärisiä strösseleitä ja nomparelleja ym. hileitä, muutama soosi, hilloa, hedelmiä, karkkeja ...mitä nyt keksit. Anna lasten värkätä omat jätskiannoksensa : D Kyllä riemua riittää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat