Vierailija

Asumme kattohuoneistossa, jossa on terassi ja poreamme, eli tekemistä siestan aikaan on.

Kommentit (14)

3 vuotiaan kanssa Roomaan ja tehtiin mm. seuraavaa:Forum Romanum ja Colosseum: Mukava lastenkin juoksennella raunioalueillaVilla Borghese: Valtava keskuspuisto jossa voi vuokrata pyöriä ja polkuautoja, sekä soudella veneellä ja muuten vain hengailla ympäri puistoa.Käveltiin ympäriinsä ja pysähdeltiin Piazzoille katselemaan elämää.Käytiin eläintarhassa, sijaitsee Villa Borghesen sisällä.Rooma on helppo ja kiva kaupunki lasten kanssa, hauskaa matkaa!

voi tulla aika tukala reissu! Roomassa on heinäkuussa ihan jumalattoman kuuma ja vaikka itse helteestä pidänkin, on se liikaa kaupungissa. Nähtävää on paljon, mutta riippu lapsesta miten ja mistä innostuu. Itse en näillä säillä innostu kuin ilmastoiduista museoista... Vuokratkaa ilmastoitu auto ja ajakaan jonnekin maaseudulle. Merenrantaan ei pääse sillä tavala kuin Suomessa, että vain voisi mennä. Rannat ovat oikeastaan poikkeuksetta yksityisiä ja niille pääsee vain maksusta, jos sitäkään. Ja rannalle jos menette, niin iso aurinkovarjo on välttämätön, että pääseee varjoo välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siestan ja aloittanut kiertelyn aamulla aikaisin. Luulisi, että aamulla ei ole niin kuuma. Sitten klo 12 sietalle sisään ja taas illalla ulos. Mennään pariksi päiväksi merenrannalle, joten ei olla kokoaikaa Roomassa.

ap

Me olemme myös lähdössä lasten kanssa Roomaan ensi viikolla:)

Keskustassa hotelli, puiston vieressä jotta on tilaa juoksennella myös...

Ajateltiin yhtenä päivänä hypätä junaan ja körötellä rannalle. Ei ole pitkä matka, reilu puoli tuntia muistaakseni. Muuten ihan nähtävyyksiä katsellaan.

kesänä lapsen 2 v kanssa. oli hänelle liian kuuma. jos olisi ollut kattoterassi ja poreamme oltais varmaan lojuttu siellä.

Käytiin juuri tuolla eläintarhassa ja ylipäätään borghesen puistossa. sitten yhtenä päivänä meren rannalle paikallisjunalla. colosseumiin ja vatikaaniin ei mitään mahiksia kuumuudessa ja jonoissa. sit syötiin hyvin ja kierreltiin alennusmyyntejä. lapsivarkaat tosin varasti meiltäroomaan pääsee nyt tosi halvalla finskin pisteillä

vähän miettä tekemisiä ja ottaa kohteesta selvää ennen matkan varaamista... vai halusitko muuten vaan tulla tänne kehuskelemaan matkallasi!

Itse matkustan mielummin lasten kanssa suoraan huvipuistokohteisiin ja käyn sitten miehen kanssa kahdelleen Roomat ja Pariisit, niin on kaikille kivempaa!

Mutta mukavaa matkaa teille, eiköhän sieltä jotain löydy..

taitaa olla sama ranta, jota joku aiempikin jo suositteli.Ei varmaan kannata mennä näillä ilmoilla ja sesonkiaikaan suosittuja nähtävyyksiä katsomaan - hikistä ja stressaavaa puuhaa...Kuulostaa ihanalta, nauttikaa matkasta ja kerro sitten mitä teitte, siellähän on vaikka mitä katseltavaa =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat