Vierailija

no sehän nyt on se perinteinen ongelma, että mies tulee liian nopeasti... no kokeiltu on, että tehdään hidasta ja pysähdytään ja rauhoitutaan, mutta kun ei kuulemma auta kun mulla lihakset kuulemma tekee emättimessä niin voimakasta liikettä, että pysähdyksissäkin puristaa. Samainen ongelma tapahtui myös erään toisen miehen kanssa, olen kuulemma kivaa seuraa, mutta tulemista ei voi pidätellä...

Kommentit (18)

Jos otan suihin ni heippa kaks tökkäsyä niin se on siinä. Tulee naisena vähän sellainen tyhjennykone fiilis ja ketuttaa niin vietävästi. Noh, mun ukkoni sanoo vaan, et mitäs et tyhjentele useammin! Ei kai huvita tyhjennellä, kun pari tökkäsyä ja mies kääntää kylkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Sit mikä on toinen masentava seikka, on se, että ei pysty? toiseen kertaan sitten perään. Tai edes vähän ajan päästä. Tai en tiedä,onko kyse ihan pystymisestä vai siitä, että sitten on vaan jo halut menneet, kun kerran on ruiskassut, eikä enää viitsi ryhtyä touhuun.
No, kyllä voin (miehenä) kuvitella tuohon ainakin yhden syyn: ajatus limaisen (=spermaisen) tussun panemisesta ei tunnu kiihottavalta. Siis oikeasti. Se on kiinnostavaa lähinnä pornofilmeissä, missä kaksi miestä on saman muijan kimpussa ja naiset imevät spermaa kuin imurit ja yrittävät välttää oksentamista.

Samat ongelmat täällä. Ja vaikka mies onkin vasta reilut 20 v niin eipä sekään enää uusintakierrokseen pysty! Itse olisin yleensä hyvinkin halukas jatkamaan, varsinkin kun en saa yhdynnässä orgasmia... Orkun saaminen vaatii ainakin mulla toooosi pitkäaikasen stimulaation pimpan alueelle, ei siihen 10 min sisään-ulos-työnnöt riitä. Toivoisinkin joskus ihanan pitkänraukeita seksimaratoneja, mutta mies ei kuulemma yhden kerran jälkeen enää pysty/jaksa tms. Enkä usko, että spermainen pimppa olisi siihen syynä...??!

Miehen näkökantaa täällä taas tarjotaan.Luulen että voi olla niinkin että mies tommosen huonon suorituksensa jälkeen menettää jatkohalut koska tuntee itsensä epäonnistuneeksi ja ei sillon kyllä mieli tee .. vaikka toinen selvästi olis vielä kovinki vastaanottavassa tilassa.. mutta se varmaan just pahentaa ehkä asiaa kun näkee että oman työn tulos on tossa..nainen mikä käy vielä aivan täysillä vaikka " parhaansa" anto.....tarjosin vaan yhen selityksen.. en lääkettä.. pohdittuani en sitä keksi.Muuta kuin mies jumppaamaan lihaksiaan alapäästä tai uhkaat mennä hakee nautintos muualta ;D

Siis ei mikään teini, vaan ihan aikuinen 39v. mies!!!On aivan minuttimuna. Väittää, että ei sille voi mitään. Nyt en enää uskko, koska edellinen MIES kertoi, että sitävoi harjoittaa.Sit mikä on toinen masentava seikka, on se, että ei pysty? toiseen kertaan sitten perään. Tai edes vähän ajan päästä. Tai en tiedä,onko kyse ihan pystymisestä vai siitä, että sitten on vaan jo halut menneet, kun kerran on ruiskassut, eikä enää viitsi ryhtyä touhuun.Mutta näin täss on 10v. eletty. Koskaan en saa kunnon panoa,kun aina tulee alle minuutissa. vähän rasittaa...

Jos 20 vuotias jannu ei ton enempää mielenkiintoa naisensa tyydytykseen uhraa niin kyse on ihan tosta suomalaisesta pisto, nosto ja ravistus mentaliteetistä..että hänhän sai jo mitä tarvii niin mitäs sitä lisää hötkyilemään.Kyllä meilläpäin on tavattu naida sitten kunnolla kun niikseen tavataan tehdä.. eihän sitä tosin aina jaksa mutta on nuo sessiot aikanaan ihan 6 tunnin mittasiksi venyny ja joskus ehkä ylikin.Ja tosiaan mulle on toisinaan ongelma se että en tuu millään.. se ei johdu siitä että kumppani ois huono...en tie tarkalleen mistä johtuu.. osaan vaan sanoa mistä se ei johdu.. mutta minuuttimuna en ole koskaan ollu *koputtaa puuta kolmasti* mutta ymmärrystä riittää niille ketä moisesta kärsii .. mutta sihen voi oikeasti vaikuttaa.. jos tahtoa riittää ..Tai toinen syy voi olla taas että ei oo rohkeutta lähtee 10 minsan " epäonnistumisen" jälkee enää koittaa uusiks...

Ei muuta kuin vaihtoon herkkämunat, jotka ei naistansa pysty tyydyttämään. Itse vaadin miehen kalulta kokoa, näköä ja ennenkaikkea kestävyyttä. En pysty kuvittelemaan turhauttavampaa kuin minuutissa siementävä mies, kun itsellä alkaa vasta homma tuntua nannalta.

Kiukuttaa!

Meillä seksi/rakastelu kestää, alusta loppuun n. neljä minuuttia, kuvitelkaa vaivaiset 4 min. Mies on yli 40v. uusinasta ei oo ikinä ollu tietoakaan, ainakaan saman vuorokauden aikana. Parin viimeisen vuoden aikana on ollu sauva ihan kivana apuna. Sauva on sauva. Tässä sitä vaan mennään eteenpäin, noin niinku normaalia arkea ,,,,, ?????????? Niin ja myös rakastelujen väli on noin viikosta jopa kahteen.

Nim. Kieltäytyny ratsastaja !

Miehenä voin vakuuttaa että miehelle on yleensä vaikeaa saavuttaa pitkä

nautittava yhdyntä. Mikäli nainen on hyvin kiihottunut ennen yhdyntää (esim. eroottisten filmien katselun myötä) molemmille onnistuu usein samanaikainen orgasmi. Naisen kiihottuneena ollessa mieskin voi yleensä

arvioida yhdynnän samanaikaisen onnistumisen jo etukäteen. Yhdynnän ei

tarvitse olla pitkä kunhan molemmat saavat tyydytyksen.

Yksi keino miehelle on tyhjentää itsensä masturboimalla muutama tunti ennen yhdyntää. Tällöin enimmät paineet ovat poissa ja yhdyntä kestää yleensä kauemmin. tällöin nainenkin pääsee yleensä mukaan. Toisaalta mies ei tällöin tunne niin voimakasta himoa. Maratonyhdyntä ei yleensä ole kummallekaan osapuolelle hyvä asia. Paikat saattavan naisella hiertyä, pitkä yhdyntä saattaa olla miehelle kova ponnistus, eikä kumpikaan nauti.

Tosiasia on että mies tarvitsee aikaa pystyäkseen uuteen yhdyntään, eräs erektiolääkkeiden käytön väärä ilmiö on yrittää poistaa tätä miehelle luonnollista ominaisuutta.

ilman, että siihen edes koskee...Jos ehtii sisälle asti niin max. minuutti ennen kun tulee. Usein hoidetaankin kerta tyhjennys, ennen uutta aloitusta. silloin kestääkauemmin, ehkä 15-2omin.

Molempia harrastetaan meillä sen mukaan mikä huvittaa tai miten on aikaa. Yleensä emme kuitenkaan ' malta' tyytyä pikapanoihin, vaan toimimme pidemmän kaavan mukaan nautiskellen. Molemmat pystyvät säätelemään laukeamistaan aika hyvin ja tulemaan yleensä silloin kun haluaa laueta. Maratonhommat eivät ainakaan meillä ota kunnon päälle.Fantasiassa on kiihottavaa ajatella, että mies tulee ' väkisin' ja nopeasti, mutta todellisuudessa on tietysti hyvä, että mies pystyy säätelemään sen hetken.Uusintakierros onnistuu meillä pienen hetken päästä, mies on yli kolmekymppinen (yleensä ei ole niille tarvetta) ja siinä välissä voi käyttää mielikuvitusta. Eikä todellakaan tarvi käydä pesulla välillä.En ole yleensä ilmaissut että olisin kovin tyytymätön jos mies on sattunut tulemaan ' liian aikaisin' . Helppo tietysti sanoa, kun sitä ei usein tapahdu. Ap:n miehen ongelma taitaa olla motivaatiopuolella. Positiivista mieltä molemmille.illusia

Sairaslomaltaan kirjoittelee....Älkääpä yleistäkö noitten spermaisten tuheroittenne kanssa ... ei mua ainakaan yökötä yhtään eikä oo mitään omia nesteitä vastaan.. en mä niitä nyt lusikalla aamupuuron seassa syö mutta toi nyt on erikoista diivailua jollei omaan naiseensa voi heppiään upottaa jos sinne on menny just ruikkimaan.. huono tekosyy sanon minä.Ja naiset joiden miehillä ongelmaa esiintyy niin pyytäkää harjotuttamaan alapään lihaksiaan parin viikon ajan .. pitäs näkyä eroa.. ja tietty masturboiminen kuuluu oman kehon tuntemiseen kanssa...eli konstit on monet jos oikeesti haluaa naisensa nautinnon eteen tehdä jotain.. minä ainakin tahtoisin..

puhutaan vaan kukin omasta puolestamme. Minä pystyn ihan hyvin säätelemään milloin tulen, kun olen teininä tämän taidon opetellut täälläkin lukuisia kertoja kerrotulla tekniikalla. Pystyn myös naimaan halutessamme vaikka useamman tunnin yhtä kyytiä ja vaikka saisin orkun tai orkkuja välillä. Tämä on siis kovin yksilökohtaista. Olen hyvin aktiivinen ja meidän suhteessamme se enemmän haluava, mutta onneksi vaikokin haluaa noin kerran päivässä ja jälkiruoaksi riittää oma käsi ;)Seksi synnyttää seksiä eli jos sitä harrastaa kovin harvoin, myös halut alkavat lopulta hävitä. Tässä pätee sama sääntö kuin muissakin taidoissa ja kyvyissä eli harjoittelemalla taidot ja kyvyt paranevat.

Seksittelemisiin,

mään, onnellinen seksiaddikti

tiedän että tuo syö jo miestäkin...itsellä ei ole tosin tota ongelmaa koskaan ollut vaan pystyn kontrolloimaan tulemista loistavasti..se ei tule jos niin päätän ja joskus ei tule vaikka kuinka haluaisikin :DMissä on se kultanen keskitie?Mutta joo eikös mies pysty treenaamaan tota samallalailla kuin nainen alapään lihaksiaan(?).. eli jännittämällä lihaksia hepin juuressa kuin pidättäisi isoa pissihätää...mahd kauan kerralla pieniä sarjoja / päivä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat