Vierailija

Meidän ihana, huolella mieleiseksi remontoitu kotimme on käymässä poppoollemme armotta ahtaaksi. Rahoillamme ei kuitenkaan ole mahdollisuutta laittaa sitä unelmiemme kotia. Nyt olisi kiikarissa iso ja hyväkuntoinen omakotitalo. Se vain ei ole ihan makuni mukainen, tumma lattia, pyökki kaapistot keittiössä ym. Tuntuu sekin ikävältä että muuttaisimme tästä kauniista kodistamme johonki kolhoon taloon. Jompi kumpi kuitenkin, auttakaa ja kommentoikaa, kiitos!

Kommentit (11)

Teette siitä isosta kodin =)Mun kaveri on aina pitänyt isompia (täällä meidän seudulla) asuntoja kolkkona ja ei kotoisina, kunnes tuli meille tänne kylään. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hmmm.... me siis muutimme tilapäisesti vanhan asuntomme tavarat tähän isompaan asuntoon. Jos olisimme muuttaneet pysyvästi, niin ehkä tämä olisi sisustettu toisin, ehkä.Kyllä tähän on kahdessa vuodessa tottunut. Silti kaipaan siihen pieneen ,lämpimään olohuoneeseen.

me olemme tilapäisesti vuokralla isossa asunnossa. Tämä olohuone on varmaan 50 neliötä, ja vaikka mitä tekisimme, tässä kaikuu. Kaipaan pientä asuntoamme..

Nyt ei ole lapsille jokaiselle omaa huonetta, ja kodinhoitohuone ja takkahuone on aina ollut toivelistallani. Mutta onko ne kuitenkaan niin tärkeitä...niin vaikea päättää. Tietenkin sitä omakotitaloakin on mahdollista sitten ajallaan laitella mieleiseksi.

t.ap

asunnon " suuruuteen" ei vaikuta neliöt, vaan se, että varastotilaa on tarpeeksi. Eli jokaiselle tavaralle on oma paikkansa. Sitten riitää pienempikin. Kodinhoitohuone on siinä mielessä kätevä, että oven taakse saa piiloon kaiken rojun. Ei muuten. Jokaiselle on oma huone tarpeen sitten, kun ei omat tavarat mahdu siihen tilaan, mihin pitää.Minä ajattelen, että 100 neliötä on riittävä neljälle henilölle. Ei tuo teidän asunto " liian" pieni ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat