Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

vauvalle on (suurin osa ostettu käytettynä hyväkuntoisena) jo valmiina varmaan kaikki vaatteet ekaksi puoleksi vuodeksi. Ihan kauhistuttaa kun tein inventaarioo ja huomasin että olikin kertynyt jo hurja määrä:-50-56cm bodeja 8kpl

-50-56cm potkareita/housuja 8kpl

-50-56cm potkupukuja/yöpukuja 3kpl

- myssyjä 4kpl

-sukkia62-68cm:

bodeja varmaan 20kpl

-potkareita n. 10kpl

-housuja 9kpl

-paitoja 6kpl

-yöhaalareita/kokopotkareita 10kpl

-huppareita 3kpl

- myssyjä, sukkia

-fleecehaalareitaOLENKO HULLU?nimim. päässyt vahingossa hieman kertymäänKommentit (20)

Musta on kivaa vaihtaa vauvalle joka päivä puhtaat vaatteet päälle ja kun voi joutua vaihtamaan kesken päivänkin. Jos muutamaa bodya ja potkaria pyörität, on se aika ankeeta.Ei tarvitse sen takia joka päivä pyykätä, kun vaatteet muuten loppuu kesken. Nauti vauvastasi ja vaatteista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

62-68 bodeja on aika paljon, mutta onpahan pesuvaraa. Käytännössä sitä käyttää vain niitä kivoimpia vaatteita ja ne vähemmän kivat jää käyttämättä.

Meillä ainakin vauva PUKLASI niin paljon ja koko ajan, että nuo määrät kuulostavat hyvältä. Oli meilläkin paljon vaatetta ja silti joka päivä pyöri koneellinen vaatteita ja pukluharsoja.

vauvasi syntyy pikkuisena ja kasvaa hitaasti, on ihan kiva, että on vähän valinnanvaraa vaatteissa. Jotkut vauvat pulauttelevat kovasti ja osan vauvoista vaipat valskaavat helposti, ja silloin on tietysti kiva, kun on reilusti vaatetta.Ja kun vaatteita on monia, niin yhdet voi parin vaipan kanssa pitää autossa varavaatteina. Ei tarvitse sitten joka kerta pakata niitä kassiin mukaan, kun lähtee johonkin.

Enkä tosiaan enää osta uusia tuohon kokoon 68cm asti (paitsi ehkä yksittäisiä " parempia" vaatteita uutena jonkun). Ja saahan ne tosiaan sitten pois kirpparilla :)ap

Meille ei ainakaan juuri kukaan uskaltanut tuoda noita pienimpiä lahjaksi, kun niitä ei muka niin paljon tarvi. Mutta meillä ne oli käytössä kaksi kuukautta ja talvella tarvittiin kaksi kerrosta vaatteita, jotka nekin kakkaantuivat pari - kolme kertaa päivässä.Eli riippuu lapsesta, vuodenajasta, tuomisista.

Surutta voit sitten pistää kiertoon ne käyttämättä jääneet. Lapsen vaatteentarpeen alkaa hahmottaa vasta kokemuksen kautta, ja ei tuossa kovin hirveästi ylimääräistä kuitenkaan ole. Etkä ole hullu, sinusta vain tulee äiti.. :)

Me ollaan yritetty pysyä kohtuudessa vauvan vaatteiden kanssa, mutta silti tuntuu ettei kaikkia vaatteita ehdi montaa kertaa päällä käyttää. Vaatteita ei ehkä ihan kauheesti liikaa ole, mutta vauva yksinkertaisesti niin siistiä sorttia, ettei sen vaatteet juurikaan likaannu... Jos olis kovin sottainen vauva ja vaatetta menis pyykkin päivittäin, niin sitten vaatteita olis varmaan ihan sopivasti.

otapa huomioon, että vauvasi saattaa kasvaa koosta 50-56 ohi muutamassa viikossa, ja käyttää kokoa 62 vaikkapa 2-3kk iässä jne. Näin ainakin kävi kahden oman poikani kanssa. Nelikuisena oli koko 68 käytössä ja 6kk koko 74-80. Että kovin montaa kertaa et välttämättä ehdi joitain bodeja ja potkareita pestä...

litimärät vaatteet monta kertaa päivässä. mutta älä osta enempää. saat varmasti pieniä vaatteita lahjaksi jos sinulla on ystäviä ja sukulaisia.

Eiköhän kaikki siihen sorru. mä ostin mielettömän kasan kuopukselle vaatteita, varsinkin niitä söpöjä 52/56 cm. Muutamat mahtuivat pojalle, jotkut ei ollenkaan kun oli syntyessään niin suuri. Onneksi nuo pienet vaatteet sai myytyä helposti pois. nyt on vaan pulaa 70 cm vaatteista. poika on 3kk vanha, eikä edes 68 cm vaatteet enää mahdu päälle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat