Seuraa 

Meille siis syntyy toukokuun puolessa välissä pojanpallero. Minkähän kokoista haalaria (esim. reimatec/ticket) käyttää seuraavana talvena? Minä kun ajattelin metsästää nettikirppareilta jotain söpöä.. erityisesti haluaisin ruskean korvallisen:) mutta siis, mitä luulette, mikä koon tulisi olla?

Kommentit (22)

74cm jonathan babyhaalarin odottamaan, kun puoleen hintaan sain :) Se on kyllä täysin tyttö värinen, mutta jos meille syntyy poika niin on todella hyväkuntoinen 74cm Remu talvihaalari tämän hetken nuorimmaiselta pieneksi jääneenä odottamassa. Remut ja Jonathanit on aika reiluja, joten tuo koko riittää ainakin meillä varmasti (ollaan aikas lyhyitä vanhemmatkin) koko talven. Alkutalveksi meiltä jo löytyy unisex Beige haalari, jossa töppöset ja suljettavat hihansuut kokoa 68cm ja näillä aiotaan pärjätä. Mutta siis olen sitä mieltä, että jos ostat reimatec, remu, lenne tai jonathan haalarin niin osta 74cm, kun ovat tosi reiluja kooltaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Reiman toppahaalari oli meillä käytössä(ei -tec) kokoa 74 ja jäi maaliskuussa niin pieneksi ettei mennut enää vetskari kiinni. Kauppavaatteet oli erikseen, eli sit käytettiin niitä(80cm) ja ostettiin 86cm reimatecin välikausihaalari. Tasan 1-vuotiaana pituutta oli 80cm.

..heinäkuussa vauva ja ostin alennuksesta (-70%) Lennen puvun ja aika ihanalta se tuntuu. Käytöstä ei tiedä vielä mitään. Mutta kun 63 eurosta vähennetään -70%, hinnaksi jäi alle 19e. Mietin pitkään, ja myös täällä kyselin, että minkä koon ostan. Ostin koon 74, eli eiköhän se ole teillä 74-80. Kun meillä mietitiin välillä 68-74. Mielummin itse ostin vauvalle isomman koon, joka varmasti menee koko talven, kun vielä ei liikuta, niin se ei haittaa vaikka aluksi haalari vähän iso olisikin.

ovat tosi suloisia ja lämpöisiä vauvalle. Ehdit myöhemmin ostaa sitten Reimatecin tai Ticetin kun niille on enemmän käyttöä. Lennen puvut on myös tehty kosteussuoja kankaasta ja kestävät kyllä lumessa möyrimistä. Meillä oli maaliskuussa syntyneellä tytöllä 74cm Lennen puku, tammikuussa ostin alesta 80cm haalarin kun toi 74cm oli kenkien kanssa liian pieni. Luulisin että toi 74cm on toukovauvalle hyvä koko.

vauvahan on lokakuussa noin puolivuotias ja silloin voisi sopia vielä 74cm, mutta yksivuotiaan koko on jo 80cm. Tosin meidän 1,5 vuotiaalle sopii reilusti 80cm haalari ja aion kokeilla sitä vielä syksylläkin silloin 2vuotias tuo tytär. välttämättä alle vuoden vanha ei kyllä tarvitse reimatecia, koska se voi olla aika lämmin vaunuissa istuskellessa ja nukkuessa. Eihän alle vuoden vanha vielä leiki maassa, niin että kastuisi. Alle vuoden vanhoilla olen käyttänyt reiman babyhaalareita, joita saa aika halvalla ja hankkinut sitten kävelevälle kunnon reimatecin.

Ehkä jonkun mielestä tyhmää, mutta toistaiseksi ei ole tullut hutiostoksia, vaikka neljälle lapselle ostan ja lisäksi uskon saavani omani pois mikäli vaate ei sitten sopisikaan sesonkiaikaan, sillä mitään en osta varastoon kuin vähintään -50% alesta ja laput saavat olla kiinni käyttöönottoon asti.Meillä on ollut käyttöä kosteusuojahaalarille n.9-10kk iässä, kun on jo kävelty taaperokärryn kanssa ja 10-11kk iässä lapset ovat lähteneet kävelemään eli jos yhtään samanlailla mennään masuvauvan kanssa niin kosteussuojapuvulle on käyttöä paljonkin lopputalvesta.

emmakaisa:

Lainaus:

Periaatteessa 80-senttinen on 1-vuotiaan koko...

ja toukokuussa tuskin talvihaalaria enää tarvitsee... Itse ostaisin 74-senttisen.


: ) Aivan, periaatteessa. Meidän viime heinäkuussa täyttänyt neitimme on käyttänyt joulusta lähtien 80 cm haalaria ja ei ole ollenkaan niin iso mitä voisi kuvitella.... Lapset kasvavat niin eri tahtiin...

Jos siis pakkaus teille tulee. Se on hyvä, kun vauva ulkoilee lähinnä rattaissa/nukkuu vaunussa. Hyvät villavaatteet vaan alle kovimmilla pakkasilla. Mitään kosteussuojattua ei vielä tarvita. Tuollaista ei kävelevää ei kovin montaa minuuttia viitsi istuttaa jäisessä maassa. Kannattaisi mieluummin metsästää ehkä 74cm suprafil tms vedenpitävää kevätpukua jos sellaista haluaa...T: MrsH

Ja käytössä on ollut koko talven Reimatecin haalari 74cm. Poika on melko pienikokoinen, mutta on haalarissa vielä kasvuvaraakin hieman. Esim. kädet mahtuvat vielä kokonaan hihoihin, joten eipähän ulkona nukkuessa palele. Eli tuolla koolla pärjää isompikin toukovauva talven, pienempäähän Reima ei edes enää tee.Hieman luxusostoshan tuo oli, mutta olen kyllä ollut todella tyytyväinen. Isommat lapset ulkoilevat päivittäin, eikä kuopuskaan enää aina nuku näitä aikoja. Eipähän tarvitse miettiä meneekö tuuli/kosteus puvusta läpi kun joudun pitämään välillä poikaa sylissä ulkona, tai kun pääsee keinua kokeilemaan, kontaamaan lumeen tms... Poika kun ei hereillä ollessa kauaa rattaissa istuskele ja muita katsele! Olen myös kantanut muutaman kerran ulkona liinassa/Patapumissa takkini päällä, tuolloinkin tuulenpitävyys hyvä juttu.Jos haluat ostaa vauvallesi Reimatecin tai Ticketin haalarin, osta se ja nauti ihanasta haalarista joka päivä! Mitä siitä vaikkei se olisikaan hengissä pysymisen kannalta se tärkein asia, en nyt kuitenkaan usko että vuokra-/asuntolaina-/ruokarahojasi siihen käytät... :)

.. että meillä Lennen sivuilta lenne.ee, tuolta Talvi 2005, puolelta tuo haalari Art.508 Vauvahaalari, tosin eri värisenä. Meidän tulokas kun on täyttää vasta 9kk huhtikuussa (07), jolloin varmaan (toivottavasti..) siirrytään vähän kevyempiin vehkeisiin, joten tuo vauvamalli just passeli :).

rattaissa/ vaunuissa enimmäkseen on... eikä sieltä kukaan edes näe onko merkkinä reimatec vai tarjoustalo :Dmeillä oli käytössä pojalla tuon ikäisenä kirpputorilta 5e ostettu tosi siisti, hyvän näköinen, ehjä toppahaalari joka menee vielä kakkosellekkin hyvin, jos sellainen joskus siunaantuu.h&m, kapphall, lindex myyvät mielestäni tosi kivoja pukuja 74-80cm..en kylläkään suosittele ostamaan mitään noin pitkälle varastoon. kun lapsi on syntynyt voihan olla että syntymä pituuskin on jo " huima" ...

itse tein aikoinani sen virheen että ostin " varastoon" vaatetta kun halvalla sain.... poika sattuikin sairastumaan, on allergioita jne.. 80cm vaatteiden sanotaan menevän 1v ikäiselle... no poika täyttää reilu kuukauden päästä 2v ja reimatecin toppahaalari 80cm menee hänelle vieläkin.... jonathanilta keväpuvun koko 86cm jää taas pieneksi ihan just.

muuten vaatteet ovat paidat 86-92 ja housut 86cm.... ja pojalla pituutta 83cm.....eli ei kannata ennustaa hirveästi lapsen kasvua, siihen kun ei kovin paljoa pysty vaikuttamaan

Ehkä loppukeväästä voi olla tarvetta 74-80 cm haalarille, mutta jos lapsi ei silloin vielä kävele tai halua konttailla maassa, ei silloinkaan vielä tarvitse.Reimateciä ja Ticketiä ei edes tehdä enää niin pieniä kokoja että ne olis sopivia 6-9 kk ikäisille, vaan pienin koko on 74 cm ja se on noin 1 vuotiaan koko (sekä Reimalla että Ticketillä on reilu mitoitus).

Meillä oli Lennen babyhaalari ja oli todella lämmin.Noin pieni ei tarvitse vielä kosteussuojapukua.Kaiken lisäksi hinta ok (noin 60e).Poika on toukokuussa syntynyt ja 74cm haalari on mennyt nyt koko talven.Todella suloinen kopterihaalari :)

.. tosiaan vähän kinkkisiä, kun mitä sitä esim. liian pienellä toppahaalarilla tekee kesällä :). Mutta muuten miksi ei ostaisilla sisävaatteita, jotka käyvät ympäri vuoden, jos edullisesti saa. Jotkut trikoot + college menee ympäri vuoden, ei paljoakaan merkitystä milloin muksu sattuu olemaan " oikean kokoinen" .

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat