Vierailija

Auttakaa. Vauva 7kk syö öisin jopa 1,5 tunnin välein. Nälkä ei siis voi olla, kun illallakin vaavi syö lautasellisen puuroa, mutta jo vajaan parin tunnin kuluttua tulee jo eka herätys. On kai vain niin kiva lupsuttaa tisua. Tuttia vauva syö, mutta kun yritän laittaa tutin yöllä suuhun tissin sijaan niin vauva huutaa ja huutaa, että on pakko imettää. Joskushan tämä yösyötön pitää loppua, en jaksaisi enää montaa kertaa yössä.

Kommentit (8)

Ensin annoin max kolmen tunnin välein (tiesin, ettei nälkä voi olla sitä useammin), muut heräämiset huusi itsensä uneen äidin silitellessä (yksin ei jätetty huutamaan). Sitten pidensin väliä ja kun huomasin kerran pärjäävän koko yön ilman, en enää antanut sen jälkeen öisin ollenkaan vaikka heräsi huutamaan. Tutti lopulta riitti. Projekti kesti n.1,5 kuukautta, 6kk-7,5kk: Öiset heräilyt ovat nyt enää harvinaisemia (nyt 1v2kk), oma huone ja rauhoittava kehotus nukkua riittää.

eli lopettanut yösyötöt. Keskimmäinen oli 9kk ja kuopus 8kk.Petasin itselleni sängyn vauvasängyn viereen ja otin mukaan kellon, kynän ja paperia. Iltasyönnin jälkeen laitoin sänkyyn hereillä. Huutohan siitä tuli mutta puolisen tuntia itkettyään vauva nukahti. En jättänyt ikinä yksin itkemään vaan silitin, juttelin, halasin mutta en ottanut pois sängystä. Kun vauva heräsi tissuttelemaan niin sama juttu. Saattoivat huutaa välillä kauankin mutta kolmessa yössä olivat unohtaneet yösyönnit. Heräsivät kyllä edelleen sillon tällön mutta oppivat nukahtamaan nopeasti silitykseen ja heräämiskerrat vähenivät. Kynä ja paperi siksi että on hyvä itselleen kirjottaa heräämisajat ja itkun kesto. Ei niin että se niitä parantaisi mutta itselle on hyvä huomata että ei vauva loputtomasti huuda eikä heräile koko aikaa.Keskimmäinen on nyt 2v7kk ja herää pääsääntösesti kerran yössä, kuopus 11kk ja joskus nukkuu koko yön, joskus herää useamman kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nukahtaa siihen eikä tarvitse sitä tisua simahtaakseen. Helpommalla pääsis kun antais tisua mutta tiedän että nälkä ei kuitenkaan vaivaa. Oppii ainakin aluksi siihen, ettei joka välissä syödä vaikka herätäänkin.Seuraavaksi ohjelmassa tassukoulu jos tapaheräily vielä kotvan jatkuu.

meillä vauva itse koki hankalaksi sylissä nukahtamisen joten sai sitten siirrettyä takas sänkyyn. Mutta siis tutti tissin sijaan ja muka imetystä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat