Vierailija

Meillä poika täyttää kesällä 6v ja on vielä korokkeessa... Varmaan siihen mennessä pitää luopua jos meille kolmas lapsi jossain vaiheessa tulee, tuskin takapenkille mahtuu 3 istuinta (eteen ei voi airbagin takia laittaa)... Minusta se on ihan kätevä vielä, kun siitä näkee hieman ympärilleenkin! =)

Kommentit (5)

Turvavyön käyttöpakko koskee myös lapsia. Alle 12-vuotiaan, alle 150 cm pitkän lapsen on ensisijaisesti käytettävä istuinta, joka on varustettu lapsen pituuteen ja painoon nähden sopivalla turvaistuimella tai muulla lapsen turvalaitteella. Jos tällaista istuinta ei ole, alle 3-vuotiaan on matkustettava ensisijaisesti ajoneuvon takaistuimella siihen asennettua turvavyötä tai muuta turvalaitetta käyttäen. Lasten turvalaitteiden käytöstä vastaa kuljettaja tai lapsen huoltaja, jos hän on mukana autossa.Turvavyön tai turvalaitteen käyttämättä jättämisestä voidaan määrätä rikesakko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pian tulee laki joka edellyttää alle 135 cm pituisen istumaan vähintään korokkeella, joten kyllä 6-vuotiaalla voi olla aika pitkään edessä koroketarve. Tytön 10 vuotiaista kavereista moni on vieläkin alle 135 cm.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat