Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko kukaan tietoinen semmoisista todella pienistä palloista, joita annetaan lapsille kivunlievityksenä? Ovat ilmeisesti jotakin luonnonlääkettä? Ystäväni tarjosi niitä perjantaina vuosikkaalle pojalleni kolme kappaletta, ajattelin vaan että onkohan tämä ihan ok?

Kommentit (3)

ovat varmaankin homeopaattista lääkettä. Luultavasti juuri arnicaa, kuten Sanna edellä arvaili. Homeopaattisista ainesta, joissa on matala potenssi (apteekista ei varmasti saa muita) ei ole mitään haittaa. Arnica auttaa kudoksia paranemaan nopeammin ja mm. lapseni koulussa (Hollannissa) usein opettaja laittoi Weledan Arnica salvaa mustelmiin, jos lapsi kaatui yhtään pahemmin pihalla.

Kemiallisesti tutkittuna homeopaattiset rakeet ovat sokeria. Homeopatia perustuu siihen, että ko. aine (arnica esimerkiksi) jättää ikäänkuin jäljen siihen sokeriin ja tämä jäljen ihmisen (eläimen tai kasvin) elimistö ymmärtää ja se stimuloi omia paranemismekanismeja.



sairaanhoitajana haluan sanoa, että aina kannattaa selvittää mitä lääkettä ottaa itse tai antaa lapsilleen. Tuskinpa kyseisestä lääkkeestä on haittaa ollut, mutta selvitä asia ystävältäsi tai vaikka luontaistuotekaupasta.



Apteekista saa lapsille mm. paracetamol valmisteita, jotka ovat testattuja.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna arvata: lapsesi kaatui/löi itsensä? Siinä tapauksessa ystäväsi varmaan tarjosi Arnica-Kügelchen.

Saksassa homeopaattisia lääkkeitä käytetään lapsilla paljon (kyllä siis toki myös aikuisilla), esim. esikoiseni kerhossa täytettiin alussa lappu saako vai eikö saa esim. juuri Arnicaa antaa.

Homeopaattisia lääkkeitä saa (Saksassa) apteekista, Allgemeinarzteissakin on monia jotka ovat sekä Schulmediziner että homeopaatteja (meidänkin Hausarzt).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat