Seuraa 

Kommentit (6)

Ajattelin jos pistettäis ihan oma pino sunnuntaille, kun noita kirjoituksia oli tullut jo niin paljon viikonloppupinkkaan.Mäkin oon huomannut, että meissä marraskuisissa taitaa olla muutamakin Onni-poika, ei tosin meillä itsellä.Meiän poikanen on nyt löytänyt varpaat. Tarttuu niistä kiinni vähän väliä ja koittaa laittaa suuhunkin. Myös lelukaari on kova sana, poika on oppinut hyvin tarttumaan leluista ja hihkuu ja jokeltaa kovaan ääneen. Koittaa vissiin komentaa leluja kun välillä oikein huutaa, tai sit harmittaa kun ne on kiinni kaaressa niin ei saa suuhun laitettua =)Eilen koitettiin kurkistusleikkiä, ja se olikin vähän aikaa hauskaa ja nauratti. Pidin harsoa meidän kasvojen välissä, ja sit heilautin sen pois edestä ja sanoin kukkuu. Kyllä oli kivaa =) Olispa itsekin yhtä pienistä asioista aina iloinen...No tästä se päivä lähtee, illemmalla ehkä lisää. Tervetuloa taas uudet kirjoittelijat!Gerda

ja kesäaikaa;)...kylmähän täällä on!!! siis pihalla, ei marrasten palstalla..ontuva vitsi. Asiaan..Meillä edelleen vaan tissitellään,neuvolatäti sanoi että jos näin hyvin kasvaa ja syö niin voidaan jatkaa siihen puoleen vuoteen. Nyt on sitten poikanen saanut ensimmäisen nuhan ja kyllä huomaa, että öisin ei sitten nukuta ollenkaan normaaliin malliin... sängynpäätykin on kohotettu, mutta sepä ei paljoa hyödytä, kun herra on vallannut meidän parisängyn omakseen. Täytyy varmaan vinssata pääty ylös.Vaunukyselyyn vastausta; meillä on Gesslein Swingit kovalla kantokopalla, josta saa sitten tehtyä pehmeän kun rautoja poistelee. Olen kovasti tykännyt vaunuista... ainoa miinus on pieni tavarakori!!! Tosin suuremmat ostosreissut tehdään autolla, että kyllä tuonne aina vaippapaketti ja maitopurkki mahtuu.Auton istuin; onpi vielä odottamassa kaverini luona. Eli ostettiin siis käytetty Akta, ollut yhdellä lapsella ennen meitä. Nyt vielä käytössä Maxi-Cosi turvakaukalo, myöskin kaverilta hankittu.On tämä kumma vaikka kaikkien kirjoitukset lukee, niin ei muista mitä/mihin piti vastata...joku toinenkin taisi miettiä tätä samaa!! Ai niin, peilivauva on löydetty täälläkin. Kiva kaveri, jolle jaksaa höpötellä pitkän aikaa ja leluihin tartutaan jo koko ajan.... ja iskän hiuksiin on kiva tarrata ja pitää kiinni aivan hurjana. Taitaa olla pojilla rajut leikit, sillä iskällä on naamassa jo pikkukynsien raapaisuja (niin tai sitten pojalla pitkät kynnet?!) Kääntyminen ei kiinnosta tippaakaan, vaikka pienellä avustuksella sekin sujuu ja mahallaan on kiva olla. Varsinkin jos saa vielä olla ilman vaippaa.Meitä on täällä tosi runsas ja kiva porukka-jatketaan samaan malliin. Moni teistä on tullut jo minulle tutuiksi, vaikken itse täällä ihan päivittäin käykään kirjoittelemassa, mutta lukemassa kylläkin...Poika nukkuu jo toista tuntia, eli nyt saan lukea " rauhassa" päivän lehden ja sitten ruoan laittoon...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika nukkuu vaunuissa ja äidillä hetki aikaa itselle. Osa siitäkin meni tosin jo pyykinlaitossa...

Aamulla oli pojalla tosi kova yritys kääntyä selältä mahalleen, mutta sitten voimat loppuivat kesken kaiken ja ärtymys valtasi mielen. Onneksi äitin syli oli lähellä, joten kääntymisharjoitukset jatkuvat toisella kertaa. ;) Meilläkin jumppalelu on tosi kovassa käytössä ja kova on komennus välillä leluille, tuntuu että koko huusholli raikuu.Mutta nyt taidan kyllä lähteä nauttimaan aurinkoisesta kevätpäivästä! Ja illalla sitten suunnataan poitsun kummeille kyläilemään.

Mukavaa sunnuntaita kaikille marrasvaaveille ja heidän perheilleen!

[color=orange] se on sitten Jeren 4kk päivä tänään :)

Mahalleen menossa on käsi pikkiriikkisen vielä edessä, mutta kohta kohta.Poju tykkää myös " kukkuu" -leikistä. Nauru tulee kyllä sillä NIIN helposti.Ah, nyt ollaan taas päästy kivaan rytmiin. Jere nukku koko viime yön.

(juu, ja muakin hävettää kertoa että meijän poika herää 1krt/yö tai ei ollenkaan..) Ensimmäisen kk heräs syömään, sitten oliki reilun kk heräämättä, nyt taas heräs kuukauden ja vähitellen se meni myöhemmäksi se syöminen. Nyt sitten ensimmäinen syönti 7aikaan. Nukkamaan oli menny 22.30 aikaan. (Joo, voiskohan kellojen siirto vaikuttaa?) Toivossa on hyvä ja kiva elää, että pääsis taas kivaan rytmiin.Nyt miettimään kotiin lähtöä..

10kaks ja Jere tasan 4kk

Tässä elokuvaa katsellessa vois muutaman rivin kirjuutella. Meilläkin pertulla tänään 4kk päivä. =) kyllä se aika vaan nopeesti on menny.Nyt kyllä ei oikeen ajatus meinaa luistaa. Meillä taas yöllä herättiin niin niin monta kertaa. Mitä ihmettä se sellanen koko yön nukkuminen edes on??? =) Ihan vierasta meille. Kun aloin oikeen miettiin, että millon itte ois viimex nukkunu koko yön...? En muista.Taitaa kelloista johtua,että poika viel valvoo. Hyvinkin pirteältä näyttää ja pärisee lattialla. Onko kyllä jokeltelun suhteen suht hiljanen(taitaa isukkiin tullu), mutta pärisee senkin edestä. Kuolat vaan lentelee, kun pärinä käy. Ja parhaimmat naurat saa isosisko tempuillaan aikaan. =) on kyllä niin mainion näköstä & kuulosta, kun puhelevat ja naureskelevat yhdessä. ja tuntuvat ymmärtävän toisiaan. Ja monesti aikuiset juttelee vauvalle vain jotain hei hei...yxtoikkoisia juttuja,mutta isosisko selittää ummet ja lammet, kaikkee mahollista ja mahdotonta,erityisesti pieru ja pylly jutut on kivoja. Kaikki on häväsen pierun näkösiä. Ja se on niiiin mahdottoman hauskaa!!!Huomiseen!!

meilläkin käännytään mahalta selälleen :)))) jo on äiti tuota odottanutkin..viime yö meni pitkästä aikaa hyvin nukkuen ja ollaan virkeitä kaikki, edelleenhän meillä öisin syödään 3 kertaa mutta nyt jäi kaikki muut ähinät ja puhinat pois. Maissivelliä on äidinmaidon seassa maisteltu parina päivänä ja se kyllä maistuu eikä mitään vaivoja ole siitä tullut.

Vaan mentävä vahtimaan tuota ilmakylvy ottajaa ettei pisut pääse yllättämään niinkuin aaamupesuilla TAAS kävi ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat