Seuraa 

Mietityttää, milloin vauva/vastasyntynyt lakkaa sinertämästä!

Vauva muuten lämpimän tuntuinen, mutta jalat ja kädet edelleen sinertävät esim. pyllyn pesun jälkeen ja myös suun ympärys vaalea toisinaan.. milloin ääreisverenkierto ja lämmönsäätely muuttuu normaaliksi?

Vauva pian 1kk.-kiitos etukäteen vastauksista-

Kommentit (3)

Ninnille vastauksesta..

Meidän poika syntyi vko 40+6, mutta ehkä se sitten on ihan normaalia se sinerrys. Lähinnä ajattelin, että ei kai ole sydämessä jotakin vikaa, kun sinertää, mutta ilmeisesti ei tarvitse huolestua, kun on niin vähän tullut kommentteja aiheesta?! Tai sitten muiden vauvat ei sinerrä..

Neiti syntyi käynnistyksellä yliaikaisena viikoilla 42+1 ja menetti jalkojen sinerryksen vuoksi yhden apg.pisteen. Nyt tyttö on 3kk ja kädet ja jalat sinertää edelleen aika useinkin sekä suunympärys on, usein ulkoilun jälkeen, sinertävä taikka valkonen. Terkkari sanoi meille jo muutama kuukausi sitten suun ymp sinerryksestä että sitä pitää seurata mut mitään hätää ei kuitenkaan ole joten en oo asiaa sen enempää aatellut vaan pistänyt sen ääreisverenkierron kehittymättömyyden piikkiin joka tytön kasvaessa varmastikin korjaantuu.

Eikös puol vuotta oo kaikella vauvaan liittyvällä se rajapyykki et siihen mennessä vauvan pitäis alkaa olla valmis, joten olkaamme huoletta.

Jos asia mietityttää niin kannattaahan toki neuvolassa asiasta jutella.Jade ja tyty 3kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on keskosena syntynyt laiheliinityttö (35+3, 1620 g), jonka iho marmoroituu ja nenänpää sinertää vieläkin helposti, ikää kohta 2,5 vuotta. Pahin meni kuitenkin muutamassa kuukaudessa ohi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat