Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Otsikossa olikin se ongelma esitettynä. Meillä ei ole siis autoa, ja emme osaa ajaakaan sitä. Kavereita ei kehtaa taas pyytää. Onnistuuko esim. ison romun esim. parin laverisängyn yms. pois vienti niin, että maksaisi siitä jollekin pikkufirmalle? Asumme Helsingissä.- Marjuska -

Kommentit (4)

Pelastusarmeija voi olla jonkin pelastus, mutta meillä tämä tavara on kyllä sen verran huonoa, että se ei kelpaa uudelleen annettavaksi. Olen joskus kysellyt kierrästyskeskuksesta, voisivatko he ottaa vastaan vanhaa tavaraa, mutta ainakin heidän kohdalla tuntui, että tavaran tulee olla melko priimaa tai 30-vuotta vanhaa hyväkuntoista " antiikkia" . Tarkoitus olisi viedä siis isompi satsi kerralla kaatopaikalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Me ainakin järjestettiin kerran pihatalkoiden yhteyteen iso jätelava kerrostalopihalle. Siihen oli esimerkiksi yhden kerrostalon kellarivarastosta kertynyt useampi jääkaappi.Jotkut omakotitaloyhdistyksetkin ovat ajoittain hankkineet jätelavan, myös rivitaloista olen kuullut samaan.Voisitko tiedustella em. tahoilta halukkuutta?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat