Vierailija

Jos teille kävisi niin että kuin salamana kirkkaalta taivaalta annettaisiin ymmärtää, että olette töissänne ihan vikapoluilla, mutta esimies ei ole saanut asiaa sinulle sanottua useampaan kuukauteen. Sitten asia tulee esille muuta kautta ja sinulle se kerrottaisiin sitten esimiesten suulla lähinnä ilmoitusasiana, että nyt tehdään vaan tätä yhtä ja samaa, eikä mitään muuta.Mitään töitä ei ole kartoitettu tai resurssoitu oikeastaan kenellekkään vaan oletetaan että asiat hoituvat kun joku niitä tekee ja kukaan ei kauheasti valita tai ainakaan kaikki ei valita yhtäaikaa.Koen että vika on esimiehessä / esimiehissä, ja nyt sitten annetaan ymmärtää että kaikki on hienosti kun " asiat on sovittu" ja homma toimii jatkossa kuin rasvattu.Onko vaihtoehtoina tehdä sitä yhtä ja samaa vai lähteä hakemaan uutta paikkaa lyhyellä/pitkällä tähtäyksellä ?

Kommentit (5)

että näitä asioita on vähän vaikea kysyä tai ottaa puheeksi. Voihan olla että vain oma pää tuottaa kuvitteellisia ajatuksia joita toiset eivät ole edes ajatelleet.Tarkoitan siis sitä että mielikuvitus lähtee laukkamaan ja hakemaan asioille taustatarkoituksia vaikka niitä ei olisi olemassakaan.Kait sitä pitää vaan katsoa rauhassa mitä eteen tulee ja jos homma ei muutu niin sitten alkaa miettiä erilaisia keinoja.

Voitko puhua asiasta vielä esimiehesi kanssa ?

Onko hän ihan oikeasti samaa mieltä vai joutuuko hän tyytymään ylempien käskyttämiseen ja turvaamaan oman asemansa sinun kustannuksellsai ? Jos on samaa mieltä esitetyn asian kanssa, voi olla että joudut koko ajan varomaan milloin seuraavan kerran taas pamahtaa joku tapaus esille.Jos ei ole samaa mieltä, mitä voisitte tehdä vai onko vaan jokaisen " tyydyttävä osaansa" ja tehtävä sitä mitä on määrätty. Tosin tällainen määrääminen johtaa luovuuden katoamiseen, koska jos omien ajatusten esittäminen ja edistäminen johtaa maton alta vetämiseen, niin mistä sitten tiedät mitä voi tehdä ja mitä saa tehdä. Jotenkin tuntuu vähän nurkkakuntaiselta ja kapealta ajattelutavalta, luulisi että työyhteisössä erilaisuus olisi rikkaus. Tosin on tietenkin niitä jotka eivät siedä sitä että heidän suunnittelemansa hommat menevät mönkään tai he joutuvat ottamaan muutkin suunnitteluun mukaan eli siis perisuomalainen kateushan se siellä usein nostaa päätään, kun kyse on tällaisesta ilmenemistavasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onko se jatkuvaa, uuvuttavaa tekemistä vai onko työssäsi myös hyviä hetkiä ? Jos hyviä hetkiä alkaa olla vähemmän ja vähemmän, etkä saa mitään omia näkemyksiäsi keskustelujenkaan jälkeen läpi, niin kyllä se ehkä pistäisi harkitsemaan vaihtoehtoja.

Kaikki vaihtoehdot kannattaa kuitenkin punnita tarkaan, uudessakin työpaikassa voit joutua samaan tilanteeseen.

Yritä nykyisessä paikassasi pieniä muutoksia kerrallaan, useimmiten ihmiset ovat kateellisia jos joku keksii ihan itse jonkun ison idean ja se vielä toteutetaankin. Pienet muutokset eivät näy heti, ja välttämättä kaikki eivät osaa yhdistää useita pieniä juttuja isoksi kokonaisuudeksi, jolloin kateutta ja paskanpuhumista ei tule niin paljoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat